Vi är supernöjda! Trevligt och proffsigt bemötande, och alltid lätt att få tag på. När vi skulle skriva på kontraktet förklarades allt lugnt och tydligt, vilket gjorde att vi kände oss trygga och nöjda.
Tamara Quitz
Tamara Quitz är mäklare på Fastighetsbyrån Alingsås
.Tamara Quitz har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Tamara Quitz har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 49 omdömen med ett betyg på 4.9. Tamara Quitz har haft 19 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
49 omdömen om Tamara Quitz
Så lyhörd och proffsig! Alltid tillgänglig! Bästa betyg!!!!
hon var lugn och saklig , lyssnade av kundens önskan och försökte möta kundens förväntningar med verkligheten
Trevlig, lättsam och alltid tillgänglig! Vi är så nöjda med både köp och försäljning… Tack!
Tamara var rakt igenom proffsig, kunnig och väldigt tillmötesgående.
Tamara är mycket förtroendeingivande och professionell. Hon är lugn och även om försäljningen stundtals kändes hektisk så gjorde hon att vi kände oss trygga genom hela processen.
En omhändertagen person, ödmjuk och tydlig i sitt uppdrag som mäklare med bästa återkoppling och uppdatering. Rekommenderas!
Lugn och lyssnande , trygg i sitt yrke som ger så väl köpare som säljare en trygghet i affären. Tamara har de lilla extra och de sitter i hennes personlighet och närvaro skulle jag säga.
Rätt kvinna på rätt plats. Får en att känna sig lugn fast det är så mycket. Kunnig. Allt kändes bara bra. Så nöjda med Tamara.
Trevligt bemötande! Bra kommunikation genom hela processen. Vi är väldigt nöjda!