Proffsigt, hjälpsamt och trevligt bemötande
Emelie Röpke
Emelie Röpke är mäklare på Fastighetsbyrån Borås
.Emelie Röpke har varit registrerad mäklare sedan 2022-09. Emelie Röpke har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 23 omdömen med ett betyg på 4.7. Emelie Röpke har haft 18 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
23 omdömen om Emelie Röpke
Snabb, professionell men ändå personlig. Spred optimism inför försäljningen. Alltid glad och tillmötesgående. Nar jag blev osäker och frågade om råd och hennes erfarenhet så blev utfallet mycket bra. Skulle inte tveka på att anlita henne igen eller rekommendera till andra.
Mycket bra bemötande bra information och hjälp med k
Emelie är väldigt trevligt och gör en fantastisk bra jobb som mäklare, personligen jag är jätte nöjd med jobbet hon har gjort.
Trots bostadsmarknadens situation har Emelie gjort ett bra jobb, trevligt och proffesionellt bemötande. Varit informativ under hela försäljningen. Det var bostadsmarknaden som inte levde upp till våra förväntningar, inte mycket Emelie kunde göra något åt.
En trevlig och kunnig mäklare som hjälpte oss steg per steg. Vi kände oss trygga och fick snabba svar på alla frågor som vi ställde till henne.
Ja blev bemött av ett proffesionellt och trevlig förhållningssätt. Jag kände mig trygg från början och fick hjälp i hela processen.
Tycker återkoppling efter visning var dålig. Tycker inte kommunikationen fungerade så bra vissa frågor fick jag inget svar alls på.
Jag är väldigt nöjd med Emelie, både vad gäller försäljningen av lägenheten och personligt bemötande. Hon ställde alltid upp vardag som söndag, och kämpade på med visningar, även när det gick trögt, i denna räntehöjningarnas tid. Jag rekommenderar henne å det varmaste!
Trevligt bemötande, engagerad i bostadsaffären och lätt att få kontakt med vid frågor