Kim har varit mycket effektiv och snabb i sitt bemötande genom vår köps-process. Från att snabbt arrangera visning då det inte hade hunnits planera visningar, då vi var väldigt snabba att höra av oss, till att skaffa all information vi efterfrågat. Han har genom hela processen haft svar på våra frågor, och vi har upplevt honom som sympatisk och organiserad.
Kim Andersson
Kim Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Borås
.Kim Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Kim Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 56 omdömen med ett betyg på 4.8. Kim Andersson har haft 13 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
56 omdömen om Kim Andersson
Kim ger ett lugnt och sansat intryck, pratar inte för mycket och inte för lite. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna i en av dom största affärerna vi gör i livet.
Mycket trevlig och hjälpsam med alla våra frågor och funderingar innan vi bestämde oss för att sälja och sedan hela vägen fram till vi hittade en passande köpare. Alltid trevlig och snabb att återkoppla så fort det hände något.
Så trevlig och tillmötesgående. Svarar snabbt och är lättillgänglig
Underbar mäklare som är trevlig och noggrann, gillar att han svarar genom sms också! Har inget negativt alls att säga, känns som en trygg mäklare!
Proffsig allt gick som på räls trots dessa tider
Kim har hjälpt oss att sälja vårt hus, och han har varit förtroendeingivande och kunnig. Dämpat vår oro utan att lova för mycket. Han har lyssnat och tagit sig tid att förklara och reda ut hur processen fungerar. Vi är mycket nöjda. Kerstin & Ulf
Professionell och hade fingertoppskänsla. Mycket trevlig, lätt att nå och hängiven sitt arbete.
En mäklare som upplevs som neutral och bra för både säljare och köpare.
Lugn o kunnig. Bra bemötande både mot köpare o säljare