Emelie Vestin

Emelie Vestin

Emelie Vestin är mäklare på Fastighetsbyrån Borås

Emelie Vestin har varit registrerad mäklare sedan 2014-12. Emelie Vestin har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-11 och har fått 122 omdömen med ett betyg på 4.7. Emelie Vestin har haft 41 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

122 omdömen om Emelie Vestin

Sedan starten hos Reco 2020
Thomas W
Brämhult

Bra koll, professionell, och väldigt trevlig.

Gunilla K
Viared

Emelie har hjälpt oss vid husköp, en kompetent och bra mäklare.

Alexander F
Sandared

Emelie var superb! Lätt att få kontakt med, hjälpsam, påläst och genuint trevlig :)

Nina F
Sandared

Väldigt trevlig och ödmjuk person! Bra på att informera och man kände sig trygg genom hela processen.

Stefan B
Hestra

När det gäller vår förväntan vet vi sedan tidigare att Fastighetsbyrån i Borås är ett klokt val för bygdens husförsäljare. Vi har mött en Emelie som visat stort engagemang, bidragit med sin erfarenhet och hjälpt oss med kloka val. Hon har också varit suverän på att återkoppla och under hela perioden visat ett lugn som fått oss att inte känna någon stress.

Andréas A
Ekås

Klara svar och ett stort engagemang. Om så krävs även utanför normala arbetstider. Kan varmt rekommenderas.

Helena B
Brämhult

Hej! Jag fick ett vänligt bemötande av Emelie som jag träffat tidigare vid ett hembesök hos mig. Jag tyckte dock att allt denna gången gick väldigt snabbt, lite för snabbt för mig som ska ta farväl av mitt hus om några veckor. Emelie är kunnig och tydlig i sin roll. Det känns dock sorgligt att lämna över ett hus och en tomt, som man rått om själv under en lång tid. Köparna fick många saker till godo, som jag hoppas att de värderat: En 14 meter lång inplanterad avenbokshäck, ett hel-kaklat badrum med klassiskt designat...

Carina Elisabeth A
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Vestin en del av Fastighetsbyrån Borås

Emelie Vestin agerar lugnt, sakligt och professionellt samtidigt som hon är mycket trevlig och hjälpsam. Det är enkelt att ha kontakt med henne.

Christian A
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Vestin en del av Fastighetsbyrån Borås

Ordnade en snabb och smidig affär, trots att det var mitt i semesterperioden

Peter L
Fristad

Trevlig, höll oss informerade.