Genom tydlighet och tillgänglighet har vår mäklare funnits för oss i vårt inköp av bostad. Både visning av bostad, möten samt tips och råd digitalt har gjort processen informativ och enkel. Vi känner oss nöjda med vår mäklare!
Linn Andersson
Linn Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Borås
.Linn Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Linn Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 12 omdömen med ett betyg på 4.9. Linn Andersson har haft 7 försäljningar sen 2024-08 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2024-08 - 2024-11
12 omdömen om Linn Andersson
Engagerad Hjälpsam Tydlig Proffsig
Trevligt, hjälpsamt, otroligt snäll
Duktig, kunnig och professionell. Man känner sig trygg och säker genom hela affären. Rekommenderar verkligen.
Jag blev väldigt trevligt bemött av mäklaren och fick en positiv upplevelse från första mötet på visningen. Därefter har köpprocessen varit smidig och allt har känts väldigt tryggt. Är väldigt nöjd!
Linn upplever jag som en lugn och tillmötesgående mäklare men hög kompetens. MVH Ann-Mari Willforss.
- Driven och har hög kundservice - Följer bostadsmarknaden och kunde ge goda råd till mig som kund - Ringde alltid tillbaka om det fanns ett missat samtal, och allmänt enkel att ta kontakt med Jag är glad att jag valde Linn som mäklare.
Hej! Linn Andersson är väldigt hjälpsam och artig. Jag är nöjd med ditt arbete.
Snabb, tydlig å raka puckar! Hon gick in med en bra plan och fick saker att hända!
Ett trevligt och bra bemötande Försäljningen gick fortare än vi hade förväntat oss. Allt fungerade bra med visningar mm och priset blev nästan vad vi önskat oss Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med Linn