Ove Bornelund

Ove Bornelund

Ove Bornelund är mäklare på Fastighetsbyrån Borås

Ove Bornelund har varit registrerad mäklare sedan 2008-06. Ove Bornelund har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-03 och har fått 27 omdömen med ett betyg på 4.5. Ove Bornelund har haft 28 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

27 omdömen om Ove Bornelund

Sedan starten hos Reco 2023
Annica Edit Helena N
Sålde sitt hus med hjälp av Ove Bornelund en del av Fastighetsbyrån Borås

Trygg, stabil och mycket trevlig.

Tommy Bo-Kenneth K
Sålde sitt hus med hjälp av Ove Bornelund en del av Fastighetsbyrån Borås

Bra kille. Rak och med tydliga svar.

Monika Helena Marie P
Centrum

Han var trevlig och förklarade hur läget låg till..Vi ville att han skulle försöka sälja det hyreshuset som min man lämnade efter sig när han gick bort. Han förstod våran situation han lyssnade och var lyhörd.. Han presenterade huset och dess omgivning toppenbra innan försäljningen. Jag kan varmt rekomendera Ove Bornelund till andra som söker bra mäklare .

Emilia N
Dalsjöfors

Ove bemötte oss med ett öppet sinne och en positiv inställning. Vilket troligtvis ledde till att vi kände oss trygga nog att lita på att köpet skulle bli bra. Han hjälpte även till på många plan då vi är helt nya på detta med att äga en fastighet. Skulle varmt rekommendera Ove!

Vally Maria Irene C
Sålde sitt hus med hjälp av Ove Bornelund en del av Fastighetsbyrån Borås

Professionell hantering av fastighetsaffären i en tid där marknaden är trög.

Ulrika B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ove Bornelund en del av Fastighetsbyrån Borås
Sjöbo

Ove har varit tydlig, ärlig och tillgänglig genom hela processen. Han har alltid kunnat svara på mina frågor och funderingar. Fantastisk mäklare, på alla sätt!

Daniel J
Ryda

Lugnt, kunnigt och sakligt bemötande hela vägen från visning till budgivning.

Kristin Elisabeth O
Byttorp

Vi tyckte Ove var lugn, lyssnade in vad vi sa. Såg var vi var i processen och hjälpte oss så att stressen inte rann iväg. Tog sig tid för samtal. Kan verkligen rekommendera honom till andra. MVH Kristin och Tommy

Tim H
Byttorp

Kort sagt, en mäklare som är handlingskraftig och rutinerad är Ove en som levererar resultat snabbt och effektivt, samtidigt som han erbjuder högsta nivå av service och expertis.

Kjell A
Köpte sitt hus med hjälp av Ove Bornelund en del av Fastighetsbyrån Borås

Ove gav oss ett proffesionellt bemötande med bra svar på våra frågor Vår husaffär gick väldigt smidigt och snabbt från visning till kontrakt endast 3 timmar Fantastiskt bra att Ove prioriterade oss Lite stressat var det men vem blir inte stressad av en så snabb affär Många tack till Ove