Jag fick ett trevligt bemötande. När det så småningom dök upp en intresserad köpare blev det visning och sen gick allt snabbt och bra. Victor är trevlig och hjälpsam så jag är mycket nöjd med honom och hans arbete.
Victor Nathanson
Victor Nathanson är mäklare på Fastighetsbyrån Enköping
.Victor Nathanson har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Victor Nathanson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 270 omdömen med ett betyg på 4.8. Victor Nathanson har haft 49 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
270 omdömen om Victor Nathanson
Victor har varit enormt hjälpsam genom hela upplevelsen av min försäljning av lägenheten. Serviceminded och enkel att få tag i vid frågor och funderingar. Jag är enormt tacksam att jag fick ha Victor som min mäklare.
Kan varmt rekommendera Victor med sitt varma, förtroendeingivande och proffsiga bemötande. Han har varit toppen på alla vis och återkopplar snabbt. Har både köpt och sålt genom Victor så jag kan varmt rekommendera han både som säljare och köpare!
Trevligt bemötande. Kunnig, hjälpsam,. Ordning å reda. En bra mäklare
Tillgänglig, trygg, vänligoch kompetent.
Påläst och engagerad. Alltid tillgänglig.
Kunnig lagom stark framtoning så att ingen blir störd på hans sätt. Ringer tillbaka och berättar vad som händer
Professionell och trevig hantering av vårt fastighetsköp.
Victor hjälpte oss både med husköp och husförsäljning, Vi har blivit bra bemötta och löpande informerade under processerna. Vi rekommenderar verkligen Victor!
Victor har vart toppen som mäklare. Proffsig och tydlig i sitt bemötande. Jag har fått svar på alla mina funderingar och känt mig väldigt trygg med vårt bostadsköp.