Jag ger en stark rekommendation till Victor har varit så tydligt och smidigt fem stjärnor till Victor mycket bra mäklare väldigt proffsig och alltid trevligt bemötande vi känner oss trygga Med att kontakta Viktor igen i framtiden om vi skulle ha en försäljning på gång eller att köpa något. Tack Victor för ditt transparenta och proffsiga arbete. Allt gott till dig.
Victor Nathanson
Victor Nathanson är mäklare på Fastighetsbyrån Enköping
.Victor Nathanson har varit registrerad mäklare sedan 2015-02. Victor Nathanson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-10 och har fått 255 omdömen med ett betyg på 4.8. Victor Nathanson har haft 55 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
255 omdömen om Victor Nathanson
Otroligt bra mäklare med fokus på både säljare och köpare. Victor är trevlig, tillgänglig samt professionell.
Victor är Trevlig, positiv och hjälpsam. Inlyssnande och förstående
Victor har vart väldigt trevlig och lättsam att göra med under vårt fastighetsköp. Lätt att få tag i, återkopplar snabbt och proffsigt.
Trevlig och är mycket professionell i sitt bemötande. Bra och tydlig information om vad han/ni hjälper till med vid försäljning. Bra återkoppling efter visningar. Väldigt nöjd.
Har absolut inget att klara på! Victor har varit mycket tillmötesgående och sätt till att jag har fått tittat på lägenheten flera gånger. Kan varmt rekommendera honom för kommande bostadsaffärer. MVH Marianne
Victor var mycket hjälpsam under hela säljprocessen, och det känndes väldigt tryggt!
Trevlig bemötande, hjälpsam och underlätta allt inom sitt arbete
Tillmötesgående trevlig mäklare. Informerar bra hur vi kommer gå tillväga. Påläst om områdets regler. Är mycket nöjd 🤗
Bra bemötande och snabbt jobbat.