Claudio Pino

Claudio Pino

Claudio Pino är mäklare på Fastighetsbyrån Farsta

Claudio Pino har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Claudio Pino har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-01 och har fått 4 omdömen med ett betyg på 4.3. Claudio Pino har haft 7 försäljningar sen 2024-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-11 - 2025-03

4 omdömen om Claudio Pino

Felicia M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Claudio Pino en del av Fastighetsbyrån Farsta
Centrala Tyresö

Vi upplever Claudio som en väldigt avslappnad och trygg mäklare och det var det som gjorde att vi ville ha han som mäklare, han var långt ifrån påstridig som väldigt många mäklare är och det uppskattar inte vi. Vi känner oss trygga och får bra information om min försäljning av min lägenhet, vi är super nöjda med Claudio.

Leyla F
Sålde sitt hus med hjälp av Claudio Pino en del av Fastighetsbyrån Farsta
Fårdala

Märkte ganska fort att han inte var tillräcklig kompetent, och levererade inte till förväntningarna. Han tabbade sig vid flera tillfällen, trots tydliga instruktioner på vad som gäller, vilket han inte heller tog ansvar för, oprofessionellt.

Charlotte E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Claudio Pino en del av Fastighetsbyrån Farsta
Centrala Tyresö

Hjälpsam å trevlig. Han har återkopplat snabbt åh alltid varit noga med ifall jag undrar något är det bara att höra av sig.

Inger D
Köpte sitt hus med hjälp av Claudio Pino en del av Fastighetsbyrån Farsta
Lindalen

Genomtrevlig och hjälpsam. Fick svar på de frågor jag hade plus återkoppling senare.