Otrolig människa med otroligt Namn!
Robin Modarresi
Robin Modarresi är mäklare på Fastighetsbyrån Farsta
.Robin Modarresi har varit registrerad mäklare sedan 2023-04. Robin Modarresi har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 76 omdömen med ett betyg på 4.8. Robin Modarresi har haft 59 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
76 omdömen om Robin Modarresi
Tack detsamma min namne :-) Kul att du känner dig nöjd med ditt köp, jag är säker på att du kommer trivas i lägenheten!
Robin Modarresi har ett proffsigt bemötande och jag kände mig trygg som köpare med hans stöd. Gör det där lilla extra och vill att både säljare och köpare är nöjda med affären.
Tusen tack Maria, vi ses på tillträdesdagen! :-)
Bra bemötande och försäljningen gick som planerat. Information fungerade bra och man viste hela tiden vad är som händer.
Tack Soili! Hoppas du trivs i din nya lägenhet som jag hjälpte att förmedla till dig :-)
Jättenöjd! Effektiv och tydlig och snabb på att svara!
Tack snälla Denial för ditt fina omdöme!
Robin tar hand om hela processen och har visat exceptionell flexibilitet. Mycket bra samarbete och han hade koll på allt :)
Tack Malwina och grattis till köpet! Jag är säker på att ni kommer trivas bra i lägenheten. Vi ses på tillträdet!
Jag är mycket nöjd med min upplevelse av Robin Modarresi och hans service. Från början var han väldigt professionell, tillmötesgående och hjälpsam. Han svarade snabbt på alla mina frågor och gjorde hela processen mycket smidigare. Robin var alltid tydlig och transparent om alla steg i köpet och gav mig värdefulla råd när det behövdes. Jag kände mig verkligen trygg genom hela köpprocessen av mitt nya hus. Jag kan varmt rekommendera honom till andra.
Tusen tack Yunshi för den mycket trevliga recension, det betyder enormt mycket. Glad att jag kunde hjälpa er med ert första bostadsköp. Vi ses snart igen!
Robin is super helpful and efficient throughtout the process! I truly appreciate the supoort and assitance. Thank you! I will strongly recommend Robin to my friends if they need the real estate supports.
Thank you, Yunshi & Han! I'm happy to have helped you and I'm sure you will enjoy your new apartment.
Jätte ärligt och mycket tålamod. Man kan lita på den mäklaren verkligen. Ingenting att klaga på. Är nöjd.
Tack för att jag fick ditt förtroende, Yvonne!
Han är lyhörd, sköter sitt jobb utmärkt.
Tack snälla Meselech för att jag fick äran att hjälpa er med ert första bostadsköp.
Han har presenterat på bra och positiv sätt i visningen, och svarade alla frågor som vi har frågat. Han var snabbt och hjälpsamt att svara efter visning frågor och visa vägar som gör lättare i lägenhet köpet. Han var i mogen, ödmjuk, eftertänksamt och diplomatisk i våran hela träff.
Tusen tack Gulilat för ditt fina omdöme. Vi hörs snart igen efter er renovering!