Enes har varit super trevlig och lätt att ha och göra med! Känns tryggt att ha honom som mäklare för både köp och sälj av lägenhet som i mitt fall, verkligen en super smidig mäklare! Rekommenderar honom starkt.
Enes Kaya
Enes Kaya är mäklare på Fastighetsbyrån Farsta
.Enes Kaya har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Enes Kaya har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-11 och har fått 7 omdömen med ett betyg på 4.7. Enes Kaya har haft 4 försäljningar sen 2024-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-10 - 2025-02
7 omdömen om Enes Kaya
Tack så mycket för din rekommendation! Det har varit ett nöje att få hjälpa dig, och jag är glad att du känt dig trygg genom hela processen. Stort lycka till framöver! Allt gott, Enes Kaya
En väldigt lättsam och trevlig kontakt vid första bemötandet. Mäklaren var väldigt samarbetsvillig med tanke på våra förutsättningar. Vi är otroligt glada över den ny bostaden samt att få bo så pass nära våran familj. Vi tackar Enes för ett väldigt snabbt och smidigt köp. Rekommenderar starkt.
Stort tack för dina ord! Det betyder mycket att höra att ni är nöjda med både processen och ert nya hem. Jag strävar alltid efter att göra bostadsaffären så smidig som möjligt, och det gläder mig att jag kunde vara till hjälp. Önskar er all lycka framöver! Allt gott, Enes Kaya
Bra kontakt vid första mötet och det fortsatte genom hela försäljningen, allt gick bra och smidigt. Trevligt bemötande och snabba svar av en engagerad mäklare/ Maria o Pontus Thunberg
Superkul att höra! En smidig försäljning och ett engagerat bemötande gör verkligen stor skillnad. Stort tack för att ni delar er upplevelse! Allt gott, Enes Kaya
Jag upplevde Enes som en engagerad och professionell mäklare som levde upp till de förväntningar han själv satte för försäljningen. Processen var smidig och han var alltid tillgänglig för frågor och uppdateringar, vilket skapade en trygghet genom hela affären. Som säljare vill man såklart alltid ha mer, men utifrån förutsättningarna och marknadsläget tycker jag att Enes gjorde ett bra jobb och drev affären i rätt riktning. Jag kan absolut rekommendera honom till andra som går i säljtankar.
Tack så mycket för din fina recension! Jag är glad att du kände dig trygg genom hela processen och att du uppskattade mitt engagemang. Jag förstår att ni hoppades på ett ännu högre slutpris, men utifrån marknadsläget gjorde vi vårt bästa för att få till en så bra affär som möjligt. Stort tack för förtroendet! Allt gott, Enes Kaya
Enes är en jätte trevlig och glad person. Han hjälpte mig att kontakta banken och få bolånet. Han är en person som vill hjälpa båda säljare och köpare att de ska bli nöjda med försäljningen och köpet. Jag är jätte nöjd och glad att jan träffade honom som mäklare och fick köpa lägenheten. Med Vänliga Hälsningar Maria Hassani Nejad
Stort tack Maria för dina ord! Det uppskattas väldigt mycket att du är nöjd med mig som mäklare & nöjd med att jag kunde hjälpa dig genom hela processen. Att både köparen och säljaren är nöjda är alltid mitt främsta mål. Önskar dig all lycka i din nya lägenhet. Allt gott, Enes Kaya
Enes var engagerad och lyssnade på mig, även om jag till en början valde en annan väg än det som Enes rekommenderade. I slutändan hade Enes rätt 😊 och jag är nöjd med slutresultatet.
Tack så mycket för din recension Marcus! Jag uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det är alltid viktigt för mig att lyssna på mina kunder och ge råd, men jag förstår också att det ibland krävs en annan väg för att hitta rätt lösning. Jag är glad att vi tillsammans kunde nå ett resultat som du är nöjd med :) Allt gott! Enes Kaya
Enes Kaya är en mäklare att rekommendera. 1. Väldigt professionellt bemötande och uppdaterade ständigt om processen. 2. Enes använde sin egna kundbas för att få dit spekulanter och förlitade sig inte enbart på att få besök på Hemnet och diverse sidor. Han var proaktiv och såg till att mina förväntningar och krav levdes upp. 3. Dessutom följde han upp med spekulanterna på ett väldigt professionellt sätt och förde en bra dialog med dem. Jag skulle rekommendera Enes till framtida uppdrag
Stort tack för ditt fina omdöme Dasara och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse! Jag är väldigt glad att du uppskattade mitt sätt att arbeta och att jag kunde leva upp till dina förväntningar. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig genom hela processen, och jag är tacksam för ditt förtroende. Att hålla en tät dialog och uppfylla mina kunders krav är alltid min högsta prioritet. Tack igen för din rekommendation – den betyder mycket för mig! Jag hoppas att vi hörs igen i framtiden, och tveka inte...