Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte

Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte

• BadgeThirteenYears
1 272
4.7

Vi på Fastighetsbyrån kan Göteborgs innerstad och de östra centrumdelarna utan och innan. Hos oss får du ett personligt bemötande och vårt team av erfarna och kompetenta medarbetare kommer göra sitt yttersta för att göra dig som kund nöjd. Som Sveriges största mäklare kan vi erbjuda det bästa och senaste för våra kunder. Marknadsföringen...

1272 omdömen om Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte

Sedan starten hos Reco 2013

Therese Y
Köpte sitt hus med hjälp av Alexandra Jönsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Örgryte

Alexandra har bidragit till att jag som kund känner mig trygg vid köp och försäljning av bostad. Alexandra är trygg och rutinerad i sitt arbete och har givit mig ett jättefint bemötande och varit lyhörd för våra önskningar. Jag kan varmt rekommendera Alexandra som mäklare vid köp och försäljning av din bostad.

Egil K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joakim Ernstsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Örgryte

Vi blev mycket väl bemötta och vägledda under hela försäljningsprocessen. Joakim är noggrann, lyhörd och varit fenomenal på att hålla oss uppdaterade under säljprocessens gång. Rekommenderas å det starkaste.

Felix M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Isabell Askerfors en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte

Proffesionellt bemötande, svarar i god tid och otroligt trevlig! 5 av 5

ELISABETH W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexandra Jönsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Gårda

Mycket kunnig och professionell och gett oss mycket fin hjälp och kloka råd. Alltid glad och med ett vänligt leende. Rekommenderas varmt.

Pero R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joakim Ernstsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Strömmensberg

Jag är mycket nöjd med bemötandet jag fick. Joakim var lugn tålmodig och saklig. Rekommenderar honom varmt.

Daniel W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Angelica Johansson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Olskroken

Angelica har varit så bra för oss. I en tuff marknad har hon förmedlat ett lugnt, ett stort engagemang och lyckats sälja vår bostad enligt våra förväntningar, vi är super nöjda. För er som går i köp och sälj tankar kan vi bara säga, kontakta Angelica!

Karin R
Strömmensberg

Vi är mycket nöjda med Joakim. Han har varit hjälpsam ,lyhörd och mycket lugn i sitt bemötande, precis en sån mäklare som vi önskade. Han har inte forcerat utan gett oss den tid vi har behövt och varit snabb med återkoppling på våra frågor och funderingar.

Kjell J
Munkebäck

Allt var bra. mycket bra och trygg genom gång av avtalet på kontoret vid kontraktsskrivningen med säljaren.

Otto F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Corneliusson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Kålltorp

Blev bemött på ett naturligt, lugnt och trygg sätt! Det var vår första försäljning av bostad så hade inga speciella förvaltningar förutom att få information om processen vilket mäklaren levde upp till. Sammanfattningsvis är upplevelsen bra.

Anna Karin S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Isabell Askerfors en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Björkekärr

Kunnig mäklare med fint bemötande.

Petter R
Lunden

Allt har gått smidigt och bra!

Inga-Lena C
Björkekärr

Lugn,trygg,och kunnig vad gäller det juridiska. Uppmuntrade till att få bästa pris. Visat god respekt mot kund och motpart. Kan rekommenderas

Peter O
Sålde sitt hus med hjälp av Joakim Ernstsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Björkekärr

Joakim är en genuin person samt pragmatisk, går alltid att dividera med honom. Vi behövde sälja rätt snabbt och vi fick priset vi ville ha för vår bostad trots en seg marknad. Skulle absolut rekommendera honom för alla som bor i östra Göteborg

Linda T
Almedal

Det är alltid ett nöje att ha Karin som mäklare! Hon är så varm, kunnig och lösningsorienterad.

ELISABETH W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexandra Jönsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Gårda

Tack för fin och professionell hjälp. Rekommenderas varmt

Gullivi B
Olskroken

Alltid vänligt bemött. Höll oss väl informerad under hela försäljnings processen. Otroligt service inriktad, snabba svar på frågor oavsett tid på dygnet. Kunnig och kom med bra förslag / rekommendationer som vi använde oss av. Angelica bidrog starkt till en lyckad försäljning.

Albin S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Angelica Johansson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Johanneberg

Trevlig och tydlig, det var inga frågetecken under processen som blev obesvarade vilket uppskattas starkt. Majoriteten av kommunikationen sköttes via sms vilket underlättade praktiskt men lite mer telefonkontakt hade varit att föredra. I helhet är jag annars mycket nöjd.

Elin B
Almedal

Vi är väldigt nöjda med Karin! Otroligt trevlig och professionell och hela affären gick väldigt smidigt. Hon får varma rekommendationer från oss!

Mary O
Johanneberg

Karin är lyhörd, professionell och en fantastisk mäklare. Med hennes stora engagemang och drivkraft genom hela bostadsförsäljningen kände vi oss trygga och kan varmt rekommenderas.

Johan B
Almedal

Karin kändes professionell och genuin från första sekund. Hon kände in våra tankar och bemötte dem på ett väldigt bra sätt. Karin gav oss ett tryggt intryck under hela processen och vi är väldigt nöjda med hur hon hjälpte oss igenom denna försäljningen. Vi kan varmt rekommendera Karin om ni går i säljtankar!

Manuel P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Karin Corneliusson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Almedal

Karin was super helpful and clear about all the information we needed. If we work with a broker in the future, we will very likely try to work with her again.

Peter H
Örgryte

Joakim är lugn, trygg, lyhörd och kunnig i sitt jobb.

Sara B
Örgryte

Joakim är en ödmjuk, engagerad och uthållig mäklare som jag med varm hand rekommenderar att ta hand om er bostadsaffär.

Claes-Henrik M
Guldheden

Ett agerande helt i linje med min förväntan.

Märta W
Guldheden

Fick stort förtroende vid visning av annan lgh hösten -24, pga bemötande, intryck av väl underbyggda utsagor, seriositet. Vi fick en realistisk värdering av lägenheten vi sålde. Att försäljningen sedan gick trögt kan inte Karin lastas för. Hon tog väl hand om oss.

Alva V
Örgryte

Väldigt trevlig och bra på att förklara och berätta kring lägenheten samt om själva köpprocessen.

Daniela R
Örgryte

En mäklare med mycket erfarenhet som gagnar både säljare och köpare. Väldigt trevlig och varm, noggrann med detaljerna och en riktig proffs. Har känt mig delaktig i alla steg. Alla borde vilja ha en mäklare som Angelica!

Bo M
Bagaregården

Bra bemötande och bra respons under hela processen.

Carina H
Munkebäck

Jag blev väl bemött av mäklaren och dom andra som jobbade på byrån. Hon var proffsig, trevlig och entusiastisk. Jag hade inga direkta förväntningar men hon skötte det väldigt bra. Försäljningen gick väldigt smidigt till. Hon gjorde ett mycket gott intryck och jag är väldigt nöjd!

Tyra N
Almedal

Fantastisk person och mäklare som hjälp oss med allt vi önskat som första gångs-köpare! Rekommenderar starkt Karin!

Margareta E
Guldheden

Vi är mycket nöjda med Angelica. Hon är kunnig, tydlig och tillmötesgående. Vi känner oss trygga i vår bostadsaffär när vi nu som pensionärer ger oss ut på nya äventyr. Margareta och Gunnar Edén

Karin H
Örgryte

Trevlig och professionell på alla sätt. Kan rekommendera att ha Karin som mäklare! Allt är suveränt hanterat!

Nadiia C

Joakim är en professionell inom sitt område. Han är väldigt uppmärksam och alltid redo att ge råd och hjälp. För fyra år sedan hjälpte han oss att köpa en lägenhet, och i år hjälpte han oss att sälja den. Så vi kan säga att han är vår familjs mäklare. Vi kommer definitivt att vända oss till honom när vi vill byta bostad. Nadiia och Sergii

Cecilia E
Kålltorp

Angelica var underbar, precis så lugn, trevlig och trygg som man kan önska sig när man är ängslig förstagångsköpare! Kommer höra av mig till henne om det blir säljdags i framtiden!

Linnea S
Johanneberg

Angelica har varit en trygghet genom hela processen med att sälja vår bostad. Tillgänglig, saklig och kunnig är ord som beskriver henne väl. Särskilt uppskattat har hennes ärlighet och tydlighet varit. Vi är mycket nöjda med Angelica som mäklare och kan verkligen rekommendera henne!

Annette N
Johanneberg

Angelica är förtroendeingivande, lugn och trygg. Hon är mån om oss som kunder och ger kompetenta och snabba svar på frågor. Jag skulle gärna köpa bostad av henne igen och anlita henne om jag ska sälja någon gång i framtiden.

Marta Krystyna S
Sålde sitt hus med hjälp av Alexandra Jönsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Kålltorp

Mycket kunnig, tillmötesgående gående mäklare

Türkan D
Björkekärr

professionell, bekväm och trevligt. Jag är mycket nöjd.

Eddie J
Johanneberg

Angelica var jättebra och brydde sig verkligen om att jag skulle få en bra upplevelse med min lägenhet. Hon svarade snabbt och gjorde sitt bästa alltid för att jag skulle bli nöjd. Jag rekommenderar Angelica!

Hanna B
Kålltorp

Jag är jättenöjd med Angelica! Det var första gången jag sålde en bostad och hon hjälpte mig med alla mina frågetecken och förklarade allt väldigt ärligt och tydligt!

Jonathan O
Johanneberg

Jag är väldigt nöjd med Karins hjälp i min bostadsaffär. Karin är mycket kompetent, kommunikativ och professionell. Karin lyckades trots utmanande marknad sälja min bostad inom rimlig tid.

Siri F
Köpte sitt hus med hjälp av Joakim Ernstsson en del av Fastighetsbyrån Göteborg Innerstad / Örgryte
Björkekärr

Supermäklare! Nöjd med upplevelsen som köpare.

Gustav E
Björkekärr

Väldigt proffsig och inger förtroende med sitt lugna bemötande. Lätt att ha att göra med och mycket tillgänglig under processen.

Victoria V
Olskroken

Otroligt duktig mäklare! Vi kunde inte varit mer nöjda med Karin som mäklare. Rekommenderar till alla som ska sälja sin bostad i Göteborg.

Mattias A
Olskroken

* Karin bemötte och barnen på bästa sätt på visningen. * Hon hade svar på de frågor jag hade på visningen och även före då vi haft telefonkontakt då detta var en förhandsvisning. * Karin har varit väldigt snabb på att återkoppla när jag sökt henne (även efter arbetstid, vilket var väääldigt tacksamt, då det dök upp ett frågetecken från min sida) vilket kändes väldigt tryggt och uppskattat.

Amanda H
Örgryte

Joakim var toppen när vi skulle köpa lägenhet. Mycket hjälpsam och gav ett tryggt och professionellt intryck.

Elisabeth W
Lunden

En lugn och trygg affär med mycket trevligt bemötande

Hillevi F
Björkekärr

Som förstagångs-köpare av bostadsrätt var Angelica så behjälplig med att koppla ihop mig med banker, och svara på alla mina frågor under hela processen <3 Rekommenderar varmt!

Fredrik K
Björkekärr

Mycket bra, god och nära kontakt under hela uppdragstiden.

Tommy P

Trygg och pålitlig....................