Mäklaren var alltid vänlig och hjälpsam. Han är nästan alltid tillgänglig ,lätt att få kontakt med honom.
Deisam Sulayman
Deisam Sulayman är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
.Deisam Sulayman har varit registrerad mäklare sedan 2019-11. Deisam Sulayman har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-01 och har fått 21 omdömen med ett betyg på 4.9. Deisam Sulayman har haft 15 försäljningar sen 2024-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-01 - 2024-10
21 omdömen om Deisam Sulayman
Vid vårt första möte fick jag en mycket bra uppfattning om Deisam och han var mycket professionell Deisam hade god kännedom om marknaden i Hässelby vilket jag också hade förväntat mig när jag valde Fastighetsbyrån som mäklare. Jag är mycket nöjd med hur Deisam hanterade försäljningen av fastigheten och hans återkoppling till mig under hela försäljnings processen.
Väldigt omtänksam, kunnig och informativ, aldrig stressad och kunte ta sig tid att svara på alla våra frågor
Bra bemötande,proffsig och kunnig i sitt jobb
Ett trevlig, proffsig och bra bemötande vilket fick oss att känna oss trygga inför vårt köp.
Bra bemötande. Fick veta i början vilka förväntningarna va. Har varit tillgänglig och känns trygg
Ärlig , håller kontakt med kunden, saklig, fin männnika.
Bemötandet av Deisam har vi uppfattat som dels mycket proffesionellt i sakfrågor men även mycket sympatiskt och varmt. Våra förväntningar var att få ett väl utfört handhavande av försäljningen av vårt hus och vi är nöjda över förväntan. Vi upplever att Deisam är mycket kunnig och proffsig i sitt arbete och noggrann med återkoppling under hela processen vilket inneburit att vi varit trygga med delaktighet hela tiden. Deisam har ett mycket proffesionellt, trevligt och varmt sätt vilket inneburit en trygghet i försäljningen av vårt hus. Med vänlig hälsning Mari-Kristin El Morabet
Jettetrevligt, niggrann och pålitlug person.
Vi är supernöjda. Deisam är kunnig, ödmjuk och ärlig. Vi hade en tidspress på oss att sälja, men Deisam ledde oss igenom det på bästa sätt!