Emil Wahlberg

Emil Wahlberg

Emil Wahlberg är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Emil Wahlberg har varit registrerad mäklare sedan 2019-07. Emil Wahlberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 123 omdömen med ett betyg på 4.9. Emil Wahlberg har haft 30 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

123 omdömen om Emil Wahlberg

Sedan starten hos Reco 2019
Camilla Beata Margareta T
Sålde sitt hus med hjälp av Emil Wahlberg en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Hässelby Södra Villastad

Vänlig, effektiv och tålmodig. Bra på att följa upp och återkoppla.

Annica V

Emil var mycket lugn och har hög tillgänglighet och engagemang i vår försäljning. Han är en mäklare du uppskattar om du inte vill ha ett starkt säljdriv i din process/kommunikation utan mer en lugn relation. Dock tror jag att han hade lite mycket att göra så det var ett antal mindre saker som blev fel under processen men som rättades till efter att vi noterat det. De viktiga mötena vid försäljningstillfällena var oerhört stressade från mäklare vilket gick bra denna gång då både säljare och köpare hade gjort denna process vid ett antal gånger tidigare men hade kunnat skapa problem.

Hamid S
Hässelby Norra Villastad

Bra planering. Trevlig och kunnig mäklare.

Tevfik C
Köpte sitt hus med hjälp av Emil Wahlberg en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Spånga - Solhem

Emil har varit professionell, lyhörd och mycket tillgänglig under hela köpprocessen. Han ger tydlig information och har skapat en trygg och smidig upplevelse som köpare. Hans engagemang och expertis har varit till stor hjälp vid varje steg.

Lena W
Spånga - Solhem

Proffsig. Bra bemötande mot mig som kund. Rak och ärlig och mycket empatisk. Försäljningsresultatet blev, enligt rådande bostadsklimat i området, vad vi hade räknat med.

Nesreen A
Hässelby Norra Villastad

Emil är jätteduktig och hjälpsam person, bra mötandet, noggrann.

John Stefan Å
Vällingby - Kälvesta

Emil hade en hög tillgänglighet, svarade och återkopplade snabbt. Han gjorde vår bostadsförsäljning smidig och gjorde det lilla extra där på ett smart sätt nyttjade sitt närverk med spekulanter. Han hjälpte oss även med råd i letandet efter ny bostad som vi höll på med samtigt vilket var väldigt uppskattat!

Carolina H
Hässelby Norra Villastad

Emil har ett mjukt och tillmötesgående sätt. In lyssnade, inte för på och tjatig. Hjälpte till med banklån, flexibel och trevlig. Vi köpte av Emil han har inte sålt åt oss.

Mats S
Spånga - Nälsta

Emil är en mycket trygg och lugn mäklare. Han är lyhörd, uppriktig och lever verkligen upp till förväntningarna man vill ha på en mäklare när man gör en så stor affär som försäljning av sin bostad. Vi rekommenderar honom varmt!

Elizabeth Möller H
Hässelby Södra Villastad

Bra bemötande. Han är tillmötesgående o hjälpsam och känns även ärlig mot både säljare o köpare. Känns tryggt.