Nikola Markulic

Nikola Markulic

Nikola Markulic är mäklare på Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga

Nikola Markulic har varit registrerad mäklare sedan 2020-09. Nikola Markulic har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 137 omdömen med ett betyg på 4.9. Nikola Markulic har haft 48 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

137 omdömen om Nikola Markulic

Sedan starten hos Reco 2022
Ivan J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nikola Markulic en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Spånga - Bromsten

En proffs i jobbet, går att lita på att han kommer att hitta rätt köpare, tydlig och bra information hela tiden, dessutom väldigt trevlig.

Svar från Nikola Markulic

Hvala puno (stort tack) Ivane! Det betyder väldigt mycket för mig att du upplever min insats som din mäklare på just det här sättet. Så länge jag får tid och förtroende så löser jag alltid den bästa tänkbara försäljningen. Om ni behöver något mer från mig så är det bara att slå mig en signal, fram tills dess får jag önska er ett riktigt trevligt nästa kapitel i Kroatien!

Love B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nikola Markulic en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby Parkstad / Råcksta

Nikola är supertrevlig och hjälpsam. Lätt att få tag på vid frågor som dyker upp.

Svar från Nikola Markulic

Tack så hemskt mycket Love! Jag tror verkligen du kommer stormtrivas i din nya lägenhet. Vi syns när det är dags för nyckelöverlämningen! Och om du undrar något innan dess, så vet du var du har mig, bara att ringa :) Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån Vällingby/Hässelby/Spånga 070 822 3380

Magnus T
Vällingby - Grimsta

Nikola är en mycket kompetent mäklare och har väldigt bra lokalkännedom. Jag sålde en lägenhet i Grimsta nyligen och kan varmt rekommendera Nikola och Fastighetsbyrån. Jag kommer definitivt att anlita Nikola igen om jag ska köpa eller sälja en lägenhet igen.

Svar från Nikola Markulic

Stort tack för de superfina orden Magnus! Blir otroligt glad när mina klienter upplever mig precis såhär!🤩 du är varmt välkommen att slå en signal närsomhelst gällande köp & försäljning. Vi syns igen när det är dags att lämna över nycklarna. Med vänliga hälsningar, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån Vällingby/Hässelby/Spånga.

Daniel T
Vällingby Centrum

glad och duktig mäklare som trotts omständigheter fick lägenheten såld till önskat pris

Svar från Nikola Markulic

Tack för de fina orden min vän! Ja marknaden är fortfarande sur, men tur att man är glad ;) Det gäller verkligen att kavla upp ärmarna och ta i med hårdhandskarna för att sälja bostäder idag, då är det bra att arbeta med en riktigt envis mäklare! Tack för förtroendet att få sälja din härlig lägenhet! Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.

Anna H
Vällingby Parkstad / Råcksta

Helt ok. Nikola är en glad, varm och spontan person. Han hör av sig om han inte har tid att svara. Han känns påläst och är tydlig då alla papper ska gås igenom. Kan varmt rekommendera Nikola.

Svar från Nikola Markulic

Stort tack för de superfina orden! Det har varit en fröjd att få hjälpa dig med denna försäljning, det betyder alltid lika mycket när mina klienter är glada över min insats som deras mäklare. Nu inväntar vi nyckelöverlämningen i februari. Och om du behöver något fram tills dess är det bara slå en signal. Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån Vällingby/Hässelby/Spånga 070 822 3380.

Mohammed Masum K
Hässelby Strand

Väldigt duktig mäklare. Kände att han gjorde allt för att hålla mig uppdaterad under hela processen och han hade alltid svar på mina frågor. Bästa mäklaren jag haft!

Svar från Nikola Markulic

Tack så mycket för de superfina orden min vän! Kontakt och uppdatering är en av viktigaste hörnstenarna i en affär och just därför vill jag hålla min klienter så uppdaterade som möjligt. Ni ska alltid veta vad som händer i er bostadsförsäljning. Om jag hade fått ge en recension på dig som min klient hade du också fått 5/5 recos! En av de bästa klienter jag haft! Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån Vällingby/Hässelby/Spånga

Suphara S

Får hjälp mycket bra från Nikola ,

Svar från Nikola Markulic

Tack så jättemycket Suphara! Tror du kommer trivas superbra i din nya lägenhet! Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån Vällingby/Hässelby/Spånga

Roger E

Trevligt bemötande. Snabb återkoppling

Svar från Nikola Markulic

Kort och koncist! Precis såhär vill jag upplevas av mina köpare. Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån.

Vazira K
Vällingby Centrum

Hej, Nikola Markulic var min mäklare och hjälpte sälja min lägenhet. Han är duktig, intelligent o mycket social

Svar från Nikola Markulic

Tack så mycket för de fina orden Vazira! Det var supertrevligt att få jobba med dig under den här tiden. Vi syns när det är dags att överlämna nycklarna :) Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån

Karin Anita L
Vällingby Parkstad / Råcksta

Nikola Markulic har ett professionellt bemötande och svarade mer än väl upp till våra förväntningar.

Svar från Nikola Markulic

Tack för de superfina orden Anita! Det var en fröjd att sälja er bostad. Har ni något mer som ni behöver hjälp med är det bara slå en signal, jag finns alltid tillgänglig! Mvh, Nikola Markulic, Fastighetsbyrån, 070 822 3380.