Allt gick smidigt och professionellt, och jag kände mig trygg genom hela processen. hjälpsam och tillgänglig för alla frågor jag hade. Rekommenderar starkt för en pålitlig och stressfri upplevelse vid bostadsköp."
Mikaela Persson
Mikaela Persson är mäklare på Fastighetsbyrån Lund
.Mikaela Persson har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Mikaela Persson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 3 omdömen med ett betyg på 5.0. Mikaela Persson har haft 1 försäljningar sen 2024-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-08 - 2024-10
3 omdömen om Mikaela Persson
Tack för din fina recension! Det gläder mig att ni upplevde allt som smidigt och professionellt, och jag hoppas att ni trivs i ert nya hem!
Jag blev bemött väldigt bra, hon är väldigt trevlig och kunde svara på dem frågor jag hade kring lägenheten.
Tusen tack för ditt fina omdöme Saga! Jag är så glad att jag kunde hjälpa dig att hitta din nya bostad!
Mycket nöjd med samarbetet med Mikaela. Hon har varit tydlig under hela processens gång och underlättat försäljningen väldigt mycket.
Stort tack, Anes, för ditt fina omdöme! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd och att jag kunde bidra till en smidig försäljningsprocess. Tack också för ett trevligt samarbete!