Mycket bra! Han svarade snabbt på telefon när jag hade frågor.
Rasmus Asterhed
Rasmus Asterhed är mäklare på Fastighetsbyrån Lund
.Rasmus Asterhed har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Rasmus Asterhed har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 396 omdömen med ett betyg på 4.8. Rasmus Asterhed har haft 60 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
396 omdömen om Rasmus Asterhed
Tumme upp på allting, inga konstigheter.
Bra kundbemötande, trevlig, saklig, ger återkoppling i god tid.
Träffade bara mäklare kort tid, tydlig och bra.
Pigg och glad, engagerad och svarade alltid snabbt på mail och sms vid frågor och funderingar.
Mycket nöjd med Rasmus som mäklare, både när jag köpte bostaden och även nu när jag säljer den. Rasmus är tydlig, trevlig och visar omtanke både mot säljare och köpare.
Rasmus svarade snabbt på de frågor vi hade även under tider på dygnet och helger då vi ej förväntat något svar. Kändes lite segt att få processen framåt då vi hade bråttom med inflyt Vi har suttit i samma situation tidigare med barn som måste in i lägenhet för studier, då fick vi bättre uppbackning av mäklare, ( både köpare och säljare var från olika orter även denna gång) Våra förväntningar var att kunna göra klart affären fortare och att tex fastighetsbyrån tagit hjälp av fastighetsbyrån på säljaren ort. Det är idag...
Hej Mikael! Vad synd att vi aldrig fick prata eller träffas då jag var på min semester när ni köpte bostaden. Jag ska framföra er feedback vidare. Men vad skönt att allt gick att lösa från visning till inflytt på under en månad! ☺️
Rasmus bemötte oss professionellt och engagerat. Han är tydlig , förtroendeingivande, snabb och kommunikativ. Vi fick med Rasmus hjälp till en snabb försäljning till det pris vi önskade. Vi rekommenderar honom varmt.
Rasmus levde upp till alla våra förväntningar och ännu mer därtill! Rekommenderas starkt!
Fantastisk hjälp av Rasmus från början till slut med vår försäljning, rekommenderas starkt!