Louise har alltid varit lugn och vänlig som uppskattas antagligen både för säljaren och köparen. Hon har kunnat sälja vår lägenhet under ganska tuffa omständigheter: höga räntor, många hus på marknaden och lägenhetens ovanlig layout har gjort så försäljningen har dragit ut på tiden. Trotts detta har Louise varit positiv och kommit med idéer och förslag och även fått hjälp av en kollega som känner till området bättre för att få lägenheten sålt. Dessutom blev den sålt för en summa som var mer an det vi väntade oss.
Louise Viman
Louise Viman är mäklare på Fastighetsbyrån Nacka
.Louise Viman har varit registrerad mäklare sedan 2023-09. Louise Viman har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-03 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 4.9. Louise Viman har haft 12 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2024-10
10 omdömen om Louise Viman
En mycket trevlig och bra människa och en excellent mäklare.
Suverän, tydlig och trevlig! Mycket god upplevelse att ha Louise som mäklare!
Louise Viman är en professionell, effektiv och trevlig mäklare. Rekommenderar henne varmt!
Trevligt bemötande, lugn och trygg. Proffsig och kunnig. Skulle välja henne igen om behov finns
Stort tack för ett väldigt bra och trevligt samarbete! Hoppas ni ska trivas i ert nya hem!
Proffsigt och engagerat hela vägen .
Stort tack för förtroendet Eric. Hoppas ni ska trivas i ert nya hem!
Louise var från första kontakt väldigt lyhörd och professionell i sitt bemötande. Väldigt påläst berörande allt under hela försäljningen och hjälpte mig som är en oerfaren säljare genom hela processen. Uppfattar henne som en mycket skicklig mäklare, förstående, informativ och kunnig. Uppfyllde alla mina önskemål och gjorde ett utmärkt jobb! Stort tack!!
Stort tack Sofie för en fin rekommendation och för ett riktigt bra samarbete! Önskar dig lycka till nere i söder :) Vi ses! Hälsningar /Louise
Hon var inledningsvis lite väl optimistisk om att det inte skulle vara lätt att sälja min bostad och det blev lite strul med inaktuell text om området i annonsen, så jag bidrog med uppdaterad text. Men samarbetet med Louise var utmärkt genom hela processen och jag fick intrycket att hon är en kompetent mäklare, som inger förtroende, är lyhörd för vad kunden tycker och bidrar med förslag till möjliga alternativ när det behövs.
Stort tack Carin för ditt fina omdöme och för värdefull feedback! Varmaste lycka till med din flytt! Hälsningar, Louise
Louise är mycket trevlig och hjälpsam person!
Stort tack Ekhlas för din rekommendation! Hoppas du ska trivas i din fina lägenhet! Ha det gott så hörs vi framöver! /Louise
Louise är otrolig engagerad och kunnig. Hon var empatisk och tillmötesgående. Rekommenderar henne stark!
Tack Barbara för en väldigt bra och lärorikt samarbete, det var en ära att få bistå vid försäljningen av din lägenhet! Lycka till med flytten nu så hörs vi framöver. /Louise