Adam är en professionell person som har en djup förståelse för fastighetsmarknaden och som kunde guida köpare och säljare genom hela processen av att köpa en fastighet. Adam är expert på fastighetsmarknaden som kunde erbjuda stöd och rådgivning genom hela köpe- eller säljprocessen.
Adam Hultman
Adam Hultman är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Adam Hultman har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Adam Hultman har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 343 omdömen med ett betyg på 4.7. Adam Hultman har haft 50 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
343 omdömen om Adam Hultman
Jättetrevlig och lättsam att ha och göra med.
Väldigt nöjd med allt från första kontakten till huset blev sålt. Trevlig, hjälpsam och svarar snabbt på dom funderingar man har även om på lediga dagar. Stort tack.
Jag är väldigt nöjd. Mäklaren var professionell och hjälpsam genom hela processen. Han såg till att jag fick all information jag behövde och var tillgänglig och snabb i sin återkoppling och jag kände mig trygg i mitt beslut att lägga ett bud.
Trevlig och lättsam, lätt att ha och göra med
Mkt bra bemötande med bra återkoppling, stort tålamod med köparen och en proffsigt genomförd affär. Vi kommer rekommendera Adam.
Mycket bra bemötande o svarar snabbt på meddelanden och trevligt bemötande
Vi är mycket nöjda med kommunikationen med Adam, vi har hela tiden hållits informerad om vad som hänt, fått svar på våra frågor och alltid kunnat nå honom när vi behövt det. Han har ett trevligt bemötande, är mycket kunnig och vi har känt oss trygga. Vi rekommenderar gärna Adam till andra.
Trevlig o vältalig. Affären gick väldigt fort. Adam hare skött sig alldeles utmärkt.
Adam har bemött och hjälpt oss på bästa sätt genom hela köpet. Tack!