Trygg med ett trevligt bemötande och ordnade en snabb visning, kan varmt rekommendera Emma
Fastighetsbyrån Sandviken
Välkommen till Fastighetsbyrån Sandviken / Ockelbo! Småstaden Sandviken har ett brett utbud av aktiviteter, det finns något för alla. Högbo Bruk bjuder på vacker miljö, det finns fina badstränder vid Storsjön och Kungsberget är nära för den som gillar att åka skidor. Vårt Sandviken kontor har 9 anställda och vi har förmedlat...
2968 omdömen om Fastighetsbyrån Sandviken
Sedan starten hos Reco 2013
Sara är lugn och trygg, hon är kunnig och hjälpsam. rekommenderar henne varmt. Inger J
Emma is kind and professional in her role as a Broker. She was very open to any questions and gave me the information I needed to make a decision to buy an apartment.
Allt har fungerat perfekt med försäljnings processen , jag har haft mitt fulla förtroende för Julia som har skött allt med perfektion.
Julia är en mäklare i absolut världsklass! Från första mötet till försäljning gick allt smidigt och professionellt. Julia har en fantastisk känsla för detaljer, bred marknadskunskap och visade ett genuint engagemang för att få bästa möjliga resultat. Kommunikationen var snabb och tydlig genom hela processen, och jag/vi kände oss SÅ trygga och välinformerade. Rekommenderar varmt till alla som söker en mäklare som verkligen gör det lilla extra!
Ett oerhört stort proffs på sin sak, hennes bemötande va oerhört tryggt. Hon överträffade alla förväntningar och lade ner ett enormt arbete på försäljningen. Kunde inte haft en bättre mäklare, och kommer rekommendera Julia till alla.
En trevlig omtänksam och hjälpsam mäklare som visar att hon finns där för oss och bryr sig om oss. Över våran förväntan. Vi är jätte nöjda och positiv överraskade över hennes goda service och bemötande. Tack så mycket till henne!
En kunnig och trevlig mäklare, som inte gav upp när det var som motigast!
Trevlig, bra bemött! Kunnig på sin sak. Enkel att prata med och lätt att ta kontakt
Julia är mycket duktig och hela affären fungerade felfritt
Fantastisk duktig mäklare som alltid är lyhörd och inget är omöjligt. Gjort affär med Gustav innan så valet och tryggheten var givet. Rekommenderar starkt att sälja/köpa via Gustav.
Sandvikens bästa mäklare, Gör alltid det där lilla extra och ser inte bara fastigheten som ska säljas eller köpas!
Fantastiskt proffsig mäklare, En av landets bästa.
Trevlig kunnig tillmötesgående vi blev väl omhändertagen man känner sig trygg
Trevligt och professionellt bemötande. Lyssnar in och är flexibel 👌🏻
Trevligt bemötande. Saklig och kunnig. Bra erfarenhet av Adam. Tack.
En mycket trevlig och kunnig mäklare förklarar på ett förståligt sätt jag är jättenöjd
Tycker att han känns engagerad i uppdraget och man kan bolla frågor med honom på ett bra sett.
Professionell och tillgänglig.
Trevlig, intresserad, saklig och flexibel. Tillgänglig.
Isabell är noga med att informera vad som gäller vid en husförsäljning. Hon har hela tiden hållit mig uppdaterad. Jag har känt mig väl omhändertagen. En mjuk, ärlig och go kvinna.
Bästa mäklare i världen. Jag kände mig väldigt bra för Ter och på grund av hans ärlighet kände jag mig säkrare när det gällde att köpa och sälja mitt hus
Peter Thunell på Fastighetsbyrån Sandviken har varit fantastisk att arbeta med. Han ger alltid snabba svar, är artig och visar ett högt tålamod genom hela processen. Hans bemötande är varmt och professionellt, och han gör verkligen sitt bästa för att hjälpa sina kunder.
Min erfarenhet med julia har varit jätte bra. Hon är enkel att ha och göra med
Sara har sålt vårt hus på väldigt kort tid. Vi kan varmt rekommendera henne. Hon är inlyssnande, engagerad och kunnig.
Tydlig, trevlig och bra kommunikation. Inget att klaga på!
En trevlig och snäll person. Jag hade förväntningar på en snabb försäljning men det vart komplikationer som Julia varken rådde för eller kunde göra nåt åt, hon skötte sina åtaganden strålande.
Jag köpte min lgh igenon Helena. Allt fungerade bra👍
Julia är en framåt, driven och kunnig inom försäljning och vi är supernöjda med vår kontakt med henne! Rekommenderar henne alla dagar i veckan.
Snabb o bra hjälp. Fick ihop ett snabbt avslut
Vi blev bra bemött av Adam. Han har varit hjälpsam och bra på att informera om hela processen. Vi är nöjda med Adam.
Julia har vart super bra under hela processen, extremt proffsig och super trevlig, väldigt välbemötande och hjälpte oss med alla funderingar under vårat första husköp.
Sara är lugn och saklig , proffsigt bemötande, var lyhörd för våra önskningar.
Sara var lite försiktig i början när vi tog kontakt gällande Tornstigen 10. Jag misstänker att det berodde på att huset har levat ute i ett år och det har varit svalt intresse på det . När Sara förstod att vi var verkligt intresserade så funkade allt klockrent och hon servade oss perfekt.
Adam är professionell, öppen och ärlig. Snabb i responsen och trevlig. Han har hjälpt mig med både försäljning och husköp och det har varit otroligt smidiga processer båda två med Adam som länk emellan.
Mycket professionellt bemötande, lyhörd och trygghetsskapande. Väldigt tillgänglig och snabb att återkoppling vid eventuella frågor och funderingar. Adam har överträffat våra förväntningar och lyckats pussla ihop allt på ett imponerande sätt. Rekommenderar starkt Adam.
Han skötte visningen till belåtenhet och gick igenom kontraktet på ett enkelt sätt. Det gick snabbt att få till mötet med säljaren och inga oklarheter uppstod utifrån vad som tidigare var sagt.
Fint bemötande, snabb och effektiv i kommunikationen. Har bra koll på läget.
Bra trevligt bemötande, bra driv och engagemang, realistisk säljprognos (lovade inte för mycket) . Ringde alltid tillbaka om man sökt kontakt. Rekommenderas
Sara kunde svara på alla frågor, dök upp på avtalat tid, var lugn och saklig. Kan varmt rekommendera Sara.
Isabelle har varit en jättebra mäklare Allt har fungerat perfekt i kontakten med henne och säljarna Det har t.o.m nästan gått för fort,2 veckor från visning till köp 👍
Kontakten med Sara har fungerat fint genom hela säljprocessen!
Isabelle är en toppenbra mäklare..❤️❤️
Vi upplever Isabelle som en proffsigt mäklare som lever upp till kundernas förväntningar. Isabelle tar initiativ och har en proffsig bemötande. Isabelle är tillgänglig under hela försäljningen och lägger tid för kundens funderingar. Vi blev så bra bemött från första kontakten med Isabelle och det fortsatt under hela processen. Vi har bara bra uppfattningar kring Isabelle och är glada att vi valde just henne som mäklare. Detta gjorde vår försäljning gå smidig och bra. Vi rekommenderar henne till alla som går i tankarna att...
Trivsam kunnig punktlig kan sin sak. Har fin samtalsbalans.
En duktig mäklare och härlig person!
Sara svarade väl på våra frågor och var tillmötesgående! Trevligt och proffsigt bemötande.
Rakt igenom superproffsig där egenskaperna lyhörd, engagemang och handlingskraft utmärker sig särskilt.
Kunnig, informativ, tillgänglig,punktlig och trevlig. Mkt duktig.
Hon hade ett ödmjukt sätt att bemöta mig. Jag kände förtroende för henne. Vänlig.