Trevlig och glad! Lättsam att prata med. Hjälpsam och hade koll på frågor om lägenheten
Helena Örnefeldt
Helena Örnefeldt är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Helena Örnefeldt har varit registrerad mäklare sedan 2021-04. Helena Örnefeldt har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 144 omdömen med ett betyg på 4.9. Helena Örnefeldt har haft 52 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2023-12 - 2024-11
144 omdömen om Helena Örnefeldt
Alltid lätt att få kontakt med, trevlig och noggrann. Man är heller inte rädd för att ställa frågor. Toppenbra mäklare!
Jag är jättenöjd med hur Helena har skött försäljningen utav min lägenhet. Hon har varit trevlig och proffsig. Alltid informerat om allt som skett runt försäljningen. Så jag som kund känner att jag har varit delaktig och hela tiden fått veta vad som skett runt försäljningen mm. Av mig får Helena högsta betyg!
Trevligt bemötande. Kunnig.och proffesionell.
Jag köpte min lgh igenon Helena. Allt fungerade bra👍
Hon hade ett ödmjukt sätt att bemöta mig. Jag kände förtroende för henne. Vänlig.
Proffsig, trovärdig och uthållig.
Mycket bra bemötande! Var lyhörd för mina funderingar och tillmötesgående under hela processen.
Jätte trevlig och professionell Jag var ute efter att sälja den till ett bra pris och mäklaren såg till att det blev som jag ville. Hon utförde försäljningen på ett snabbt och smidigt sätt så hon är 10/10 jag starkt rekommenderar
Bra bemötande. Trevlig och säker. Lätt att nå. Tydlig .