Julia Wallin är en otroligt ödmjuk och glad och hjärta på rätt plats, en otroligt mäklare, men driven i sitt jobb på rätt sätt , jobbar professionellt och väldigt lyhörd och hjälper både köparen & säljaren så allt blir bra för båda. Vi hade två otroligt duktiga mäklare & dom två tillsammans jobba så bra i hopp . Ska man sälja eller köpa så är dom perfekta bästa mäklar firman som hjälper till med allt till affären går i lås . Julia kan gå långt i sin karriär som mäklare, & en duktig inredare för man får hjälp av hur man ska ha in för visning
Julia Wallin
Julia Wallin är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Julia Wallin har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Julia Wallin har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.9. Julia Wallin har haft 15 försäljningar sen 2024-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-09 - 2025-02
18 omdömen om Julia Wallin
Jättenöjd med Julia som mäklare i samband med försäljning av min lägenhet.
Julia har bemöt mig super bra, jag letade en mäklare som var taggad på att sälja och kunde lösa allt då jag bor på annan ort och ville vara så lite inblandad som möjligt! Detta var inga problem och hon har verkligen gett det där extra som gjort hela försäljningen så smidig ! Jag har känt mig väldigt trygg med henne och fastighetsbyrån genom hela processen !
Väldigt trevligt bemötande vid både telefonsamtal, sms och personliga möten. Glad och positiv mäklare. Julia levde upp till våra förväntningar till största del.
Glad, social, tydlig och informativ. Regelbunden uppdatering. Fick bra kontakt från början.
Julia är jätteduktig, helt fantastisk. Jag är så nöjd så.
Supertrevlig! Blivit jättebra bemött och fått bra och tydlig information om det jag behöver. Har inget negativt att säga alls, allt har varit toppen!
Mycket professionellt bemötande,kunnig i sitt yrke,samt att hon återkopplar vid missade samtal! Gjorde ett mkt gott intryck!
Julia är en pålitlig mäklare som får jobbet gjort! Svarar fort om man skulle ha frågor och försäkrar sig alltid om att man förstått vad hon menar. Superduktig mäklare! Skulle starkt rekommendera henne till andra.
Väldigt duktig trevlig tjej. Allt gick fort bra.