Julia Wallin

Julia Wallin

Julia Wallin är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken

Julia Wallin har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Julia Wallin har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 9 omdömen med ett betyg på 5.0. Julia Wallin har haft 7 försäljningar sen 2024-09 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2024-09 - 2024-11

9 omdömen om Julia Wallin

Sedan starten hos Reco 2024
Anette J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Julia Wallin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Barrsätra

Väldigt duktig trevlig tjej. Allt gick fort bra.

Ketty B
Sålde sitt hus med hjälp av Julia Wallin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Norrsätra

Informativ information för någon som aldrig sålt en lägenhet förr. Fint och trevligt bemötande och snabbt resultat.

Ewa A
Köpte sitt hus med hjälp av Julia Wallin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Norrsätra

Väldigt kunnig och service inriktad mäklare, hjälpsam och flexibel och det som är jätte viktigt för oss att hon är väldigt trevlig som en människa.

William S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Julia Wallin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Hantverkarbacken

Väldigt nöjd och skönt att få så mycket hjälp av Julia både i att ta beslut om pris samt hur smidigt hon gjort allt för mig, gick väldigt fort att sälja och det är nog till Julias förtjänst genom att snabbt lägga ut på fastighetsbyrån och kolla intresse och sen gå på Hemnet. :)) 5/5 på Julia!

Olivia S
Hantverkarbacken

Jag tyckte hon var trevlig, kom med bra information, tydlig i hennes förklaringar om man ej förstod, hon hade bra svar på tal. Jag hade väl inga mer förväntningar, men hon var super. När jag kom dit var Hela hennes bemötande 10/10, Inget att klaga på över huvudtaget :)

Tommy H
Centralt

Julia är mycket duktig och hela affären fungerade felfritt

Eleni H
Centralt

Julia är en framåt, driven och kunnig inom försäljning och vi är supernöjda med vår kontakt med henne! Rekommenderar henne alla dagar i veckan.

Michael K
Köpte sitt hus med hjälp av Julia Wallin en del av Fastighetsbyrån Sandviken
Åshammar

Julia har vart super bra under hela processen, extremt proffsig och super trevlig, väldigt välbemötande och hjälpte oss med alla funderingar under vårat första husköp.

Daniel L
Centralt

Julia var exemplarisk genom hela processen av försäljningen av min lägenhet. Snabbt och smidigt!