Peter Thunell

Peter Thunell

Peter Thunell är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken

Peter Thunell har varit registrerad mäklare sedan 2019-11. Peter Thunell har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-04 och har fått 89 omdömen med ett betyg på 4.7. Peter Thunell har haft 29 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

89 omdömen om Peter Thunell

Sedan starten hos Reco 2020
Masood G
Svibacka

Bästa mäklare i världen. Jag kände mig väldigt bra för Ter och på grund av hans ärlighet kände jag mig säkrare när det gällde att köpa och sälja mitt hus

Ashrafsadat R
Svibacka

Peter Thunell på Fastighetsbyrån Sandviken har varit fantastisk att arbeta med. Han ger alltid snabba svar, är artig och visar ett högt tålamod genom hela processen. Hans bemötande är varmt och professionellt, och han gör verkligen sitt bästa för att hjälpa sina kunder.

Pasi E
Årsunda

Har bara gått o säga, bra bemötande och god hjälp med försäljningen, bara beröm. Mvh Pasi.

Juhani S
Vallhov

Trevligt bemötande, kunnig, lätt att prata med.

Jörgen J
Vallhov

Allt funkade som man förväntat sig

Kaisu S

Kunnig, lugn, vänlig, tillmötesgående

Eva-Lena T
Hedgrind

Mycket bra kommunikation, snabb återkoppling och bra bemötande. Stort förtroende för Peter.

Tural O
Västanbyn

Peter Thunell är mycket professionell maklare, bra och etisk kommunikation med kunder. Tillhandahöll all nödvändig information till köparen och ordnade alla erforderliga uppgifter i rätt tid. Han hjälpte till med att skapa och starta en bra kommunikation med säljaren som ledde till framgångsrik kontraktssignering. Rekommenderas varmt proffs.

Björn T
Hedgrind

Kan inte bli bättre, snabba återkopplingar och suverän info om spekulanter. Bra adekvat rådgivning iunder hela processen.

Anita A
Österfärnebo

Väldigt trevligt sätt, han fick mej att känna mej lugn med allt. Ringde alltid och berättade vad som var på gång och hände.