Adam Hultman

Adam Hultman

Adam Hultman är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken

Adam Hultman har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Adam Hultman har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 331 omdömen med ett betyg på 4.7. Adam Hultman har haft 42 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

331 omdömen om Adam Hultman

Sedan starten hos Reco 2015
Lars L
Storvik

Trevligt bemötande. Saklig och kunnig. Bra erfarenhet av Adam. Tack.

Charlotta S
Vallhov

Vi blev bra bemött av Adam. Han har varit hjälpsam och bra på att informera om hela processen. Vi är nöjda med Adam.

Sara E
Vallhov

Adam är professionell, öppen och ärlig. Snabb i responsen och trevlig. Han har hjälpt mig med både försäljning och husköp och det har varit otroligt smidiga processer båda två med Adam som länk emellan.

Sebastian H
Lassas

Mycket professionellt bemötande, lyhörd och trygghetsskapande. Väldigt tillgänglig och snabb att återkoppling vid eventuella frågor och funderingar. Adam har överträffat våra förväntningar och lyckats pussla ihop allt på ett imponerande sätt. Rekommenderar starkt Adam.

Crister B
Seestaden

Han skötte visningen till belåtenhet och gick igenom kontraktet på ett enkelt sätt. Det gick snabbt att få till mötet med säljaren och inga oklarheter uppstod utifrån vad som tidigare var sagt.

Yvonne A
Storsjön

Adam gjorde ett fantastiskt jobb med att sälja vårt hus! Oerhört professionell i alla situationer., Snabb återkoppling och flexibel. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna under hela processen. Vi rekommenderar Adam starkt!

Stig B
Stensätra

Vi fick förtroende för Adam vid första mötet och när vi därefter fick ett nytt boende valde vi att Adam skulle fortsätta att förmedla försäljningen av vårat hus.

Sara E
Stensätra

Väldigt bra. Tydlig, trevlig, tillgänglig och flexibel. Inger ett högt förtroende.

Pasi E
Årsunda

Fel uppgifter i objekbeskrivnien de blev inte bra

Yngve N
Åshammar

Vänlig och hjälpsam Höll sig på avstånd men tillräckligt nära för att svara på frågor En liten miss Inte informerat om att huset har bergvärme i annonsen Annars allt ok