Allt har fungerat perfekt med försäljnings processen , jag har haft mitt fulla förtroende för Julia som har skött allt med perfektion.
Julia Hedberg
Julia Hedberg är mäklare på Fastighetsbyrån Sandviken
.Julia Hedberg har varit registrerad mäklare sedan 2023-02. Julia Hedberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-05 och har fått 66 omdömen med ett betyg på 4.8. Julia Hedberg har haft 36 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
66 omdömen om Julia Hedberg
Julia är en mäklare i absolut världsklass! Från första mötet till försäljning gick allt smidigt och professionellt. Julia har en fantastisk känsla för detaljer, bred marknadskunskap och visade ett genuint engagemang för att få bästa möjliga resultat. Kommunikationen var snabb och tydlig genom hela processen, och jag/vi kände oss SÅ trygga och välinformerade. Rekommenderar varmt till alla som söker en mäklare som verkligen gör det lilla extra!
Ett oerhört stort proffs på sin sak, hennes bemötande va oerhört tryggt. Hon överträffade alla förväntningar och lade ner ett enormt arbete på försäljningen. Kunde inte haft en bättre mäklare, och kommer rekommendera Julia till alla.
En trevlig omtänksam och hjälpsam mäklare som visar att hon finns där för oss och bryr sig om oss. Över våran förväntan. Vi är jätte nöjda och positiv överraskade över hennes goda service och bemötande. Tack så mycket till henne!
Min erfarenhet med julia har varit jätte bra. Hon är enkel att ha och göra med
En trevlig och snäll person. Jag hade förväntningar på en snabb försäljning men det vart komplikationer som Julia varken rådde för eller kunde göra nåt åt, hon skötte sina åtaganden strålande.
Rakt igenom superproffsig där egenskaperna lyhörd, engagemang och handlingskraft utmärker sig särskilt.
Kunnig, informativ, tillgänglig,punktlig och trevlig. Mkt duktig.
Korrekt och snabb kommunikation
Jättebra mäklare, förtroendeingivande, kunnig och snabb på att återkoppla.