André var både kunnig och effektiv. Kom väl förberedd till vårt första möte och höll mig informerad på en lagom nivå under hela processen!
André Nasiri
André Nasiri är mäklare på Fastighetsbyrån Solna
.André Nasiri har varit registrerad mäklare sedan 2021-08. André Nasiri har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-06 och har fått 123 omdömen med ett betyg på 4.9. André Nasiri har haft 69 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
123 omdömen om André Nasiri
Grym mäklare som alltid sätter kunden i fokus!
Hi Andre has a good comunicating skill but he is not experience in his job. He make contract for us 6 month before we decide to selling. When we decide to sell he didn't make new contract which cause feeling that he missed bad timing of early year for selling appartment due to intrest rape. We shocked when we find out . We didn't have any hard copy of the deal. It was a link which was expired. Then he didn't make very clear contract. I told him we are keeping gsrdrop, if buyer wants, they need to pay. He didn't mentioned...
Känner honom sen tidigare när jag sökte bostad inför flytten förra året, nu ett år senare tillbaka till honom för att köpa större och sälja min nuvarande ! Hoppas försäljningen går lika smidigt som köpet . . .
Trevlig och målinriktad mäklare med gott sinne för förhandlingar
Bra vägledning och uppföljning genom hela processen.
Jättebra. André hjälpte oss med de frågor vi hade och affären kändes trygg.
Kämpar på svår marknad, fick vår lägenhet såld, tack!
Rekommenderas starkt, besitter alla de egenskaper man förväntar sig av en mäklare
André har stått för en tydlig och enkel kommunikation där han alltid upplevts tillgänglig. Han har lyssnat in mig som säljare men samtidigt delat sin erfarenhet och perspektiv. Jag upplever att mina förväntningar grundade på mitt första möte med mäklaren uppfylldes, det vill säga att Andrés prognos av processen och vad jag kunde räkna med stämde överens med resultatet. Han har haft en personlig, seriös och vänlig framtoning där han arbetat effektivt för en smidig process.