Emelie Zazzi

Emelie Zazzi

Emelie Zazzi är mäklare på Fastighetsbyrån Sundbyberg

Emelie Zazzi har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Emelie Zazzi har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-08 och har fått 137 omdömen med ett betyg på 4.8. Emelie Zazzi har haft 49 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

137 omdömen om Emelie Zazzi

Sedan starten hos Reco 2022
Bo Vilhelm Lennart B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Zazzi en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg

Lugn o påläst bra kunskap om vår förening skapar förtroende ! Ej påstridig detta ger förtroende , bra info om besökarna på visningen , ger förttroende mm. Lycka Till!

Susanne K

Bra trevlig och pålitlig mäklare

Marcus N
Ursvik

Trevlig, väldigt professionell och snabb respons. Rekommenderar starkt!

Sandra M
Centrala Sundbyberg

Det märks att Emelie har stor erfarenhet av att förmedla bostäder i området och är samtidigt lyhörd för kundens önskemål och funderingar. Emelie bemöter dig med stor trygghet och gör det lilla extra för att förmedla din bostad enligt er överenskommelse.

Leontina H
Lilla Alby

Jag är så nöjd med valet av Emelie som mäklare, hon skötte affären galant och jag kände mig trygg under hela resan. Hon överträffade alla förväntningar och var även extremt anträffbar vid eventuella frågor och höll mig uppdaterad kontinuerligt. Försäljningen gick snabbare och smidigare än förväntat (detta i en marknad då de flesta affärer verkar gå lite trögt). Emelie är även väldigt trevlig att ha att göra med och känns väldigt proffsig. Rekommenderar starkt att anlita henne, en riktig stjärna 🌟!

Andreas N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Zazzi en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Emelie är en erfaren, lyhörd och professionell mäklare med stor lokalkännedom över Sundbyberg. Som köpare upplever jag att man lätt hamnar i underläge gentemot säljare och mäklare då mäklaren mer representerar en säljare än köparen. I Emelies fall känner vi att hon hanterar båda rollarna mycket professionellt. Vi kan varmt rekommendera henne inför er framtida försäljning.

Fredrik Z
Centrala Sundbyberg

En riktig stjärna - Emelie har nu sålt två lägenheter åt oss och slagit såväl våra förväntningar som föreningsrekord båda gångerna. Snabb, proffsig och lyhörd.

Sandra Y
Köpte sitt hus med hjälp av Emelie Zazzi en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Ursvik

Snabb , tillgänglig och kände stort förtroende för henne som mäklare

Cassandra S
Centrala Sundbyberg

Vi fick fantastisk hjälp från Emelie som fanns där för alla slags frågor från visning fram till köp!

Krister M
Sålde sitt hus med hjälp av Emelie Zazzi en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Ursvik

Allt fungerade perfekt och det var proffsigt och trevligt .