Jonathan Neguse

Jonathan Neguse

Jonathan Neguse är mäklare på Fastighetsbyrån Sundbyberg

Jonathan Neguse har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Jonathan Neguse har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 300 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonathan Neguse har haft 59 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

300 omdömen om Jonathan Neguse

Sedan starten hos Reco 2022
Josefin J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonathan Neguse en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Trevlig. Kändes lätt att samarbete med. Tillgänglig.

Olle C
Centrala Sundbyberg

Vi fick ett bra bemötande. Jonathan är initiativtagande, kontaktbar, behjälplig och trevlig. Det förväntade vi oss och han uppfyller det. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda

Eva H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonathan Neguse en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Bra och tydlig i kommunikationen, lyhörd och hjälpsam i mina behov i både sälj och köp processen .

Max M
Ör

Han gav ett varmt intryck. Var kunnig om lägenheten och föreningen. De vänner som följde med mig på visningen anmärkte att han var "exakt lagom närvarande". Inte förmycke på men aldrig ointresserad. Under budgivningen var han engagerad och det gick aldrig för lång tid innan man fick uppdateringar

Ebba N
Lilla Alby

Mitt första intryck av Jonathan var att han var trevlig och självsäker på det han gjorde och hade så bra koll på det han säljer, vilket är bland det viktigaste för en köpare. Jag blev bemött på ett jättebra och tryggt sätt och det var så enkelt att komma i kontakt med honom. Rekommenderar honom varmt!

Priyana P
Centrala Sundbyberg

Proffsigt bemötande mot både säljare och spekulanter. Lyhörd och vänlig genom hela processen och tillgänglig vid frågor. Kämpade hårt för att få lägenheten såld, kan rekommendera Jonathan.

Irene P
Centrala Sundbyberg

Alldeles utmärkt service, tusen tack!

Rasmus P
Centrala Sundbyberg

Everything ran smoothly and we were updated at every step of the process timely.

David A
Ursvik

Jag är nöjd med min mäklare han var en behjälplig person och professionell i sitt arbete och jag tacksam för det David

Alexander S
Lilla Alby

Jonathan gjord en snabb och smidig affär. Han var alltid tillgänglig, tydlig om processen, och professionell och han snabbt hittade rätt köparen på rätt priset även inför visningen. Vi är otroligt nöjda med honom och kan inte föreställa ett bättre resultat för oss.