Niklas Lundmark

Niklas Lundmark

Niklas Lundmark är mäklare på Fastighetsbyrån Sundbyberg

Niklas Lundmark har varit registrerad mäklare sedan 2022-10. Niklas Lundmark har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 7 omdömen med ett betyg på 5.0. Niklas Lundmark har haft 5 försäljningar sen 2024-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-07 - 2024-10

7 omdömen om Niklas Lundmark

Sedan starten hos Reco 2024
Mathilda L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Lundmark en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Rissne

Kunnig, tillgänglig och proffsig. Levde upp till alla förväntningar gällande en smidig bostadsförsäljning!

Olivia E
Centrala Sundbyberg

En otroligt trevlig och skicklig mäklare. Inlyssnande och kunnig och överträffade våra förväntningar såsom utlovat. Kan varmt rekommendera Niklas och Fastighetsbyrån!

Isak B
Centrala Sundbyberg

Jag är väldigt nöjd med min erfarenhet av Niklas och med hans hjälp i processen. Han har varit väldigt tillmötesgående och mån om informering vilket gav ett lugn och tillit i situationen. Jag kände mig trygg i att Niklas höll min situation och mina önskemål i åtanke utan att hetsa eller dylikt som jag upplevt hos ett par andra mäklare. Kan varmt rekommendera!

Rickard H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Lundmark en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Väldigt trevlig och svarade snabbt på frågor gällande lägenheten och föreningen

Tonje O
Centrala Sundbyberg

Vi är väldigt nöjda med vår upplevelse av Niklas! Från första mötet till avslutad affär visade han ett stort engagemang, professionalism och kunnande. Niklas var alltid tillgänglig för frågor och gav tydliga och ärliga råd, vilket gjorde hela försäljningsprocessen trygg och smidig. Tack vare hans breda nätverk och effektiva marknadsföring fick vi snabbt många privatvisningar och ett slutpris vi är nöjda med. Vi kan varmt rekommendera Niklas till alla som söker en kompetent och pålitlig mäklare.

Carl S
Centrala Sundbyberg

Niklas var otroligt proffsig från början till slut och gjorde sitt allt för att få till en så bra affär som möjligt. han var enkel och tydlig i sin kommunikation och höll oss väl uppdaterade hela vägen - är mycket nöjd!

Nawar S
Ursvik

Niklas har varit jordnära, lyhörd och proffsig under hela säljprocessen. En mycket kunnig och lösningsorienterad mäklare. Trots en svår marknad lyckades Niklas sälja vår lägenhet på väldigt kort tid. Vi ger honom bästa och högsta betyget. Vi är väldigt nöjda med Niklas och rekommenderar honom starkt.