Fastighetsbyrån Sundbyberg

Fastighetsbyrån Sundbyberg

• BadgeElevenYears
1 992
4.9

Vi på Fastighetsbyrån kan Sundbyberg. Här finns närhet både till härliga grönområden, storstadens puls och massor av attraktiva bostäder. Kommunikationer finns alltid ett stenkast bort och service likaså. Vill du sälja eller köpa bostad här? Då ska du kontakta oss på Fastighetsbyråns kontor. Hos oss får du en mäklare som kan...

1992 omdömen om Fastighetsbyrån Sundbyberg

Sedan starten hos Reco 2015

Visar 1992 omdömen med 4.9 i snittbetyg
Oscar B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Niklas Lundmark en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Ursvik

Enkel försäljning som resulterade i ett pris bra mycket högre än jag trott. Tack!

Malin A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Niklas Lundmark en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Ursvik

Niklas var trevlig och proffsig. Snabb att svara på frågor via SMS och lättsam att prata med.

Leon Saletti M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Lasses en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Min erfarenhet av Victor är extremt bra, lätt tillgänglig, smidig, snabba svar. Allmänt perfekt

Nathalie K
Centrala Sundbyberg

Jag köpte precis min första lägenhet med hjälp utav Victor och för mig har hela lägenhets köpet till en början varit väldigt stressig och förvirrande. Men med hjälp utav Victor har hela processen känts så mycket enklare. Redan från första stund skapar han ett stort förtroende , han lyssnade verkligen på vad jag letade efter och tog sig tid att förstå mina behov, istället för att bara visa upp en massa objekt på måfå. Han var engagerad, påläst och alltid redo att svara på mina frågor, funderingar samt guida mig i hur jag...

Gunilla A
Rissne

Niklas var väldigt trevlig och tillmötesgående .i sitt arbete. som mäklare Mvh Gunilla Anderbalk

Sara H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Lasses en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Victor har skött vår lägenhetsförsäljning på ett exemplariskt sätt. Vi har känt oss väldigt trygga med att har alltid haft vårt bästa intresse i fokus och strävat efter att säkerställa en smidig och framgångsrik försäljning som möjligt. Victor har varit väldigt tillgänglig, engagerad och transparent genom hela processen. Han har lyssnat, föreslagit, diskuterat möjligheter och involverat oss i viktiga beslut. Han har också varit mycket flexibel när det gäller ändringar i processen, såsom extra fotografering, vilket han hanterade...

Catherine Z
Ursvik

Niklas visade genuint intresse och stor förståelse för mina behov, mina önskemål och mina förutsättningar. Niklas har visat sig vara en lugn och trygg partner och fungerat som en brygga mellan mig och säljarna. Jag ger honom mina varmaste rekommendationer.

Carl N
Centrala Sundbyberg

Victor är enormt professionell, målinriktad och effektiv. Snabb och tydlig återkoppling gör att man känner sig trygg under hela processen. Kan inte annat än att varmt rekommendera!

Martina J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emelie Zazzi en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Emelie upplevs som en erfaren mäklare med härlig energi. Visning och signering gick på bara några timmar vilket Emelie hanterade med ett lugn som fick oss som köpare att känna sig trygg under förloppet. Och det kände man även speglade säljarens uppfattning om henne. Söker man en duktig mäklare i Sundbyberg, tveka inte på att köpa eller sälja med Emelie!

Martin P
Centrala Sundbyberg

Emelie är en lyhörd, tillgänglig & kunnig inom sitt yrke. En mäklare jag varmt kan rekommendera!

Eva F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Kvist Enderle en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Snabb återkoppling och bra information👌🏻

Tracy K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonathan Neguse en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Jag vill varmt rekommendera Jonathan Neguse på Fastighetsbyrån för den fantastiska hjälpen vid vårt första bostadsköp. Från första mötet kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Jonathan var otroligt professionell och tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket verkligen underlättade för oss som förstagångsköpare.

Oliver M
Centrala Sundbyberg

Ingav ett proffsigt intryck. Hans ärlighet samt hjälpsamhet hjälpte verkligen oss i vårt första bostadsköp.

Agnes V
Centrala Sundbyberg

Bra dialog och hjälp med köp av bostad

Jonas L
Rissne

Blev bra bemött. Victor har varit riktigt trevlig under hela processen och hjälpsam/kommunikativ.

Ioannis L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonathan Neguse en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Jonathan var en stjärna från start till avslut. En mäklare som är både personlig och professionell som man samtidigt kan känna sig trygg hos under en utav ens livs viktigaste affärer. Jonathan var under hela tiden uppmärksam och lyhörd utav våra förväntningar och kommunicerade löpande med en. Om jag i framtiden säljer är det via Jonathan!

Yohanna K
Lilla Alby

Proffsig och god kontakt med mig som köpare

Elinda N
Lilla Alby

Emelie är supertrevlig och tillmötesgående. Hon ser alltid till att ha god kommunikation om händelseprocessen och är väldigt pedagogisk. Hela upplevelsen blir väldigt trevlig med Emelie!

Anna B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emelie Zazzi en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Vi hade en jättebra upplevelse med Emelie. Hon är tydlig, lugn och trygg. Rekommenderar!

Elina J
Centrala Sundbyberg

Jag ville ha en snabb och smidig försäljning. Victor hittade snabbt ett antal potentiella köpare, och lägenheten såldes till önskvärt pris inom kort tid. Rekommenderar!

Michaela O

Trevlig och enkel. Snabb och smidig affär!

Minh Tan Nate N
Centrala Sundbyberg

Victor är en superbra och kompetent mäklare, det blir svårt att sälja med någon annan i framtiden. Rekommendera starkt!

Axel T
Centrala Sundbyberg

Trevlig och mycket bra marknadsförare och förhandlare!

Amanda Marika Margaret H
Centrala Sundbyberg

Lyhörd och oerhört trevlig mäklare! Kan starkt rekommendera Jonathan.

Lena Noraden F

Jag kan inte tacka Victor nog för det extraordinära jobb han gjorde för att hjälpa mig med min lägenhets försäljning. Från början till slut var han tillgänglig för att svara på alla frågor och hjälpa till med varje detalj i processen. Victor gick utöver för att se till att allt går utmärkt inklusive stöd när jag bestämde mig för att renovera inför säljningen, särskilt eftersom jag skötte saker från utlandet. Jag kände mig helt stöttad varje steg på vägen. Victor är den du ska lita på för att få det bästa! Translated with DeepL.com (free version)

William C
Lilla Alby

Emelie was fantastic throughout the entire process. Very positive, friendly and helpful. We bought an apartment from her and have now sold an apartment with her. Would highly recommend her.

Pamela O
Brotorp/järvastaden

Väldigt proffsig, lätt att prata med och hjäper dig hela vägen.

Nitin P
Sålde sitt hus med hjälp av Alexander Kvist Enderle en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg

Alexander is an incredibly hardworking individual with extensive knowledge of the Sundbyberg area. He is an exceptional realtor with remarkable skills. If you hire him, you can be confident that Alexander will do everything possible to secure the best deal for you.

Ida-Anna A
Centrala Sundbyberg

Trevlig, snabb och kunnig. Rekommenderar!

Johanna L
Centrala Sundbyberg

Trevlig mäklare som är duktig på att bygga långsiktiga relationer med sina kunder. Jonathan nöjer sig inte med att lägga ut en annons på Hemnet utan letar igenom sitt nätverk för att hitta potentiella köpare. Han använder strategier som funkade bra vid vår försäljning. Vi är väldigt nöjda!

Alireza M
Ursvik

Jag tycker att han är serviceinriktad, kunnig i sin arbetsroll .trovärdig och arbetsam. Han är en bra säljare.men han har bråttom att uppnå sitt mål i livet. Hälsa ifrån mig till honom. Med vänlig hälsning. Alireza Molllapour Alireza Molllapour.

Delwin Shirin J
Ursvik

Lyhörd, inte girig utan tålmodig, bra på att uppdatera samt alltid varit tillgänglig vid frågor och funderingar över försäljningen

Azin Salimi T
Ursvik

Han är duktig och hjälpsam, ansvarsfull och kontaktbar.

Tove Eveanne O
Centrala Sundbyberg

Otroligt nöjd med Jonathan! Professionell, lyhörd och ständigt engagerad för att få till en lyckad försäljning. Allt gick smidigt och tryggt. Rekommenderas varmt! 5/5

Tove Eveanne O
Centrala Sundbyberg

Jonathan är en toppen mäklare! Professionell, tillgänglig och engagerad genom hela processen. Vi kände oss trygga från start till mål. Rekommenderas varmt! 5/5

Sujit R
Centrala Sundbyberg

Vi är väldigt nöjda med Jonathan. Vi köpte via honom och när vi sen skulle sälja var det ingen tvekan om vilken mäklare vi skulle välja. Så vi är dubbelt nöjda, både som köpare och säljare. 😀

Pär L
Centrala Sundbyberg

Jonathan hade ett professionellt bemötande och var hjälpsam i affären. Vi kände att han stod på både vår och säljarnas sida för att få ihop affären på ett tillfredsställande sätt.

Linnea L
Centrala Sundbyberg

Vi är jättenöjda med Jonathan, trevligt bemötande och bollade våra tankar kring lägenheten. Det var vårt första lägenhetsköp men vi fick bra guidning och info så vi kände oss trygga 😊

Christopher R
Lilla Alby

Vi är supernöjda med Jonathan. Tydlig, snabb och hjälpsam i kommunikationen under alla steg under processen.

Martin P
Centrala Sundbyberg

Jonathan har en proffsig och en personlig approach, rekommenderar starkt!

Hassan Y
Skrev om Jonathan Neguse en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg

Han jobbar mycket proffsigt! 🌹

Valeria M
Centrala Sundbyberg

Alltid bra samarbete, hjälpsam och effektiv

Manfred A
Centrala Sundbyberg

Han var seriös och tillmötesgående. Svarade alltid inom kort tid och var allt man förväntar sig av som köpare.

Josefin J
Centrala Sundbyberg

Trevlig. Kändes lätt att samarbete med. Tillgänglig.

David N
Ursvik

Niklas har skött försäljningen av vår lägenhet på ett väldigt bra sätt, han har hela tiden tänkt på vad som är bäst för oss och har alltid varit tillgänglig! Högsta betyg!

Adriana-Mihaela B
Centrala Sundbyberg

Very efficient and professional, answering fast to all my questions while considering my asks and needs. I would say for a foreigner it was a great experience to be able to get good and clear explanations in English.

Olle C
Centrala Sundbyberg

Vi fick ett bra bemötande. Jonathan är initiativtagande, kontaktbar, behjälplig och trevlig. Det förväntade vi oss och han uppfyller det. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda

Liina K
Centrala Sundbyberg

Trevlig och proffsigt bemötande. Niklas har ett lugnt och fint sätt med otroligt tålamod. Ett stort plus för mig som säljare är att han var så bra på att meddela mig löpande om hur det gick och vad som hände.

Sozan N
Ursvik

Niklas är en fantastisk mäklare på alla sätt! Han har funnits där hela vägen och guidat oss igenom varenda steg. Han har varit rak och ärlig, uppdaterat oss kontinuerligt, gett rekommendationer på nästa steg och alltid varit tillgänglig. Om man vill ha en mäklare som bryr sig, så är det Niklas man ska gå till. Tack för allt Niklas!

Emilia P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emma Olofsson en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Mycket nöjd med Emma. Hon har alltid haft ett trevligt och personligt bemötande och finns tillgänglig för frågor nästan när som helst.