Jonathan Neguse

Jonathan Neguse

Jonathan Neguse är mäklare på Fastighetsbyrån Sundbyberg

Jonathan Neguse har varit registrerad mäklare sedan 2022-03. Jonathan Neguse har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 327 omdömen med ett betyg på 4.9. Jonathan Neguse har haft 65 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

327 omdömen om Jonathan Neguse

Sedan starten hos Reco 2022
Frida L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonathan Neguse en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Trevlig och ambitiös, tryggt att använda Jonathan som mäklare. Jag upplevde alltid att Jonathan värnade om en så bra deal för mig som säljare och att han hade en tydlig plan för säljandet av lägenheten. bra kontakt och kommunikation.

Lo H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonathan Neguse en del av Fastighetsbyrån Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Från visning till kontrakt är upplevelsen att mäklare Jonathan Neguse vill tillgodose oss på bästa sätt. Känslan är professionell men med en personlig tutch. Tydlig, rak, vänlig och glad. Och snabb om det önskas!

Per M
Centrala Sundbyberg

Med Jonathan blev det en snabb och smidig affär. Han är både kompetent och trevlig.

Charles L
Ör

Superbra köpupplevelse. Pedagogisk och tydlig. Great allround!

Meis H
Ursvik

Jonathan är mycket tålmodig, lyhörd och behjälplig! En toppen mäklare som gjorde mig trygg från köpprocessens start till slut!

Joel H
Ursvik

Jag är otroligt nöjd med min mäklare! Från första mötet till avslutad affär har han varit professionell, lyhörd och engagerad. Han gjorde hela processen smidig och trygg, och hans kunskap samt genuina engagemang gjorde verkligen skillnad. Kan varmt rekommendera honom till alla som söker en pålitlig och driven mäklare!

Arezo S
Centrala Sundbyberg

Supernöjd med Jonathan. Han har varit tillgänglig och lyhörd genom hela processen, alltid redo att svara på frågor och ge råd. Tålmodig och hjälpsam, vilket skapade en trygg känsla. En jordnära mäklare som verkligen gör sitt bästa. Rekommenderas varmt!

Lidija S
Ursvik

Jag är väldigt nöjd och han är väldigt professionell.

Zhicheng X
Ursvik

Jonathan is professional and friendly

Tracy K
Centrala Sundbyberg

Jag vill varmt rekommendera Jonathan Neguse på Fastighetsbyrån för den fantastiska hjälpen vid vårt första bostadsköp. Från första mötet kände jag mig trygg och väl omhändertagen. Jonathan var otroligt professionell och tog sig tid att förklara varje steg i processen, vilket verkligen underlättade för oss som förstagångsköpare.