Alexandra har genomfört vår försäljning på ett professionellt sätt.
Alexandra Florin
Alexandra Florin är mäklare på Fastighetsbyrån Tumba
.Alexandra Florin har varit registrerad mäklare sedan 2009-05. Alexandra Florin har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-11 och har fått 148 omdömen med ett betyg på 4.7. Alexandra Florin har haft 34 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
148 omdömen om Alexandra Florin
Alexandra är väldigt kompetent med ett fantastiskt bemötande och är väldigt professionell, lyhörd och pålitlig. Vi har haft en god kontakt under hela försäljningsprocessen. Vill man ha en trygg försäljning så rekommenderar jag absolut Alexandra! Vi är super nöjda!
Jätte nöjd med vår mäklare, gick smidigt och bra. Rekommenderar Alexandra.
Vi fick ett varmt genuint bemötande av Alexandra. Hon var lätt att nå och hade god kontakt med oss och vår köpare. Var saklig och lätt att diskutera med. Rekommenderar Alexandra.
Bra jobbat. Jag är helt nöjd Ser fram emot att komma på plats /Leif
Alexandra Florin på Fastighetsbyrån Tumba har varit en fantastisk mäklare genom hela försäljningsprocessen av vår bostad på Månskensvägen 127. Hon bemötte oss med stor professionalitet, värme och engagemang från dag ett. Våra förväntningar var höga, men Alexandra överträffade dem genom sin tydliga kommunikation, lyhördhet och breda kunskap om marknaden. Hon höll oss uppdaterade hela tiden och skapade en trygg och smidig försäljningsprocess. Vi är otroligt nöjda med hennes arbete och kan varmt rekommendera henne till alla som söker en kompetent och engagerad mäklare!
Tack snälla ni för de fina orden, det värmer verkligen. Jag är så glad att ni är nöjda med det jobb jag har gjort och uppskattar att ni vill dela med er av det!
Jag har vid alla möten med Alexandra blivit väldigt trevligt bemött. Jag förväntade mig att få frågor besvarade gällande lägenheten såväl som att få hjälp med bostadsköp i allmänhet, vilket jag tycker Alexandra hjälpt till med på ett mycket bra sätt. Hon upplevdes vara väldigt engagerad.
Stort tack för att ni tar er tiden att lämna ett så utförligt (och så fint och positivt :-) ) omdöme. Det uppskattas jättemycket!
Alexandra Florin var mycket kompetent, förekommande och vänlig. Upplevelsen av köpet så här långt (ännu ej slutfört) är genomgående positivt. Mvh Ingrid Rönnqvist
It was very nice experience with clarity in communication.
Thankyou Kedar for your kind words!
Professionellt bemötande och utfört arbete. Det kändes tryggt under hela försäljningen.
Vad glad jag blir av att se att ni kännt er trygga under hela processen. Jag hoppas ni ska trivas jättebra i er nya lägenhet!