Fastighetsbyrån Tumba

Fastighetsbyrån Tumba

• BadgeThirteenYears
2 050
4.8

Fastighetsbyrån har varit aktiv här i Tumba i över 30 år och här finns familjer som gjort bostadsköp i generationer genom oss. Vår försäljning har ökat kraftigt de senaste åren och vi är marknadsledande i området. Vi förmedlar bostäder i Tumba, Tullinge och Grödinge och här finns allt från bostadsrätter, radhus och villor...

2050 omdömen om Fastighetsbyrån Tumba

Sedan starten hos Reco 2013

Visar 2050 omdömen med 4.8 i snittbetyg
Anette B
Tullinge

Lugn och trygg. Väldigt kompetent och samtidigt otroligt trevlig! Vi har känt oss väldigt omhändertagna och trygga genom hela vår bostadsaffär.

Mariya S
Tullinge

Cecilia Eng på Fastighetsbyrån Tumba gjorde ett fantastiskt arbete. Hon var alltid hjälpsam, tog sig tid att svara på våra frågor och var väldigt tydlig och lugnande i en process som annars kan kännas stressande. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna från början till slut.

Hanna W
Tullinge

Väldigt lyhörd och bra mäklare med kundens bästa i fokus.

Svar från Romeo Sharro

Tack snälla för de fina orden, det uppskattas verkligen! Stort grattis till nya lägenheten =)

Christoffer Juan Diego B
Tullinge

Bra mäklare duktig och snabb jättetrevlig

Svar från Romeo Sharro

Tack så mycket för de fina orden och stort grattis till nya bostaden!

Johny S
Tullinge

Cecilia Eng på Fastighetsbyrån Tumba var professionell, lyhörd och bemötte alla våra frågor med tydliga svar, vilket lugnade våra bekymmer och gav oss stort stöd genom hela processen.

Susanne H
Tullinge

En possetiv och engagerad mäklare. Lätt att prata med .

Benjamin A
Köpte sin lägenhet med hjälp av George El Ashkar en del av Fastighetsbyrån Tumba
Uttran

George har varit trevlig och behjälplig genom hela processen. Från det att jag kollade på flera lägenheter som han var mäklare för till att jag köpte en av hyresrätterna. Han stressade mig ej i processen av köp eller under visningarna och svarade på alla frågor jag hade.

Timo N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Karin Spåre en del av Fastighetsbyrån Tumba
Vårsta

Ärlig och uppriktigt bra att prata med det funkade som jag ville . Ett mycket stort tack

Eva-lena S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexandra Florin en del av Fastighetsbyrån Tumba
Rikstens Friluftsstad

Upplevde Alexandra som lyhörd för mina önskemål. Informativ.

Makwan N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexandra Florin en del av Fastighetsbyrån Tumba
Rikstens Friluftsstad

Hej Jag var tacksam med Alexandra hon är bäst bra jobbat

Kari R
Sålde sitt hus med hjälp av Karin Spåre en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

mycket trevligt bemötande, proffsigt, affären gick väldigt smidigt och snabbt kanonbra helt enkelt, tack

Nshekowah T
Sålde sitt hus med hjälp av Romeo Sharro en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

Mycket trevlig och professionell, bra humor

Svar från Romeo Sharro

Tack för omdömet och stort grattis till försäljningen!

Lennart H
Sålde sin lägenhet med hjälp av George El Ashkar en del av Fastighetsbyrån Tumba
Uttran

Bra kunnig ...kanske lite optimistisk i början

Vuokko Orvokki O
Tullinge

Alexandra var vänlig ,kunnig , tydlig . Man fick svar på ställda frågor Håll oss uppdaterade under hela processen

Svar från Alexandra Florin

Stort tack Vuokko för detta fina omdöme!

Louise F
Köpte sitt hus med hjälp av Yngve Qvarnström en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Flexibel mäklare som hjälpte oss hitta vårt hus. Svarar snabbt och är hjälpsam.

Tomislav D
Tullinge

Hej. Jag är så nöjd med bemöttande,försäljningen och engagemang av mäklaren Yngve Qvarnström. Alla mäklare borde vara såna. Mvh Tomislav.

Martina A
Köpte sitt hus med hjälp av Alexandra Florin en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

Kunnig och tillmötesgående! Jag upplevde inte att hon, som många andra mäklare, försökte sälja på oss ett boende. Det kändes inte pressat utan naturligt och trevligt!

Svar från Alexandra Florin

Hej, vad fint att se detta. Det uppskattas verkligen. Jag tror och hoppas att ni kommer trivas jättebra i ert nya boende!

Magdalena S
Tumba

Vi fick mycket fint bemötande.av Lena. Hon är tydlig och snabb i sin kommunikation. Mycket tillmötesgående och driven mäklare.

Asko K
Köpte sitt hus med hjälp av Karin Spåre en del av Fastighetsbyrån Tumba
Grödinge

Jag har både köpt och sålt hus med hjälp av Karin och det har skötts väldigt professionellt. Jag kan verkligen rekommendera Karin

Riikka J
Tullinge

Lugn, erfaren mäklare som hjälpt oss fler gånger. Vi är väldigt nöjda med stödet vi fått

Ulf E
Tumba

Tydlig och bra beskrivande av allt som kommer att ske. Ärlig o förtroendeskapande. Inga konstigheter och hon lyssnade när vi hade synpunkter på någonting.

Svar från Alexandra Florin

Vad fint att se att ni haft en bra upplevelse av den mäklartjänst jag erbjuder. Stort tack för att du tar dig tiden att skriva detta. Allt gott!

Philip F
Tumba

Svar på tal kring de frågor och funderingar vi hade gällande objekten vi var intresserade på. Alltid tillgänglig via telefon vid eventuella frågor som dök upp före och efter köpet av vår bostad. Proffsigt och lättsamt förhållningssätt mot oss.

Rabia A
Tumba

Allt gick som det ska! Vi är nöjda med vårt affär. Cecilia är kunnig och trevlig person,. Hon är tillgänglig och svarar snabbt.

Jukka K
Tullinge

Noggrann, lugn, trevligt bemötande., saklig.,

Nadine C
Tumba

Super trevlig och hjälpsam! Hade svar på alla frågor och funderingar. Gav flera tips och bollade olika tankar och idéer

Robert D
Tullinge

Vi blev bemötta av Cecilia på ett bra och proffsigt sätt. Hon förklarade hur hon tyckte vi skulle gå till väga. Cecilia är mycket vänlig och målinriktad, man märker att hon har stor erfarenhet i branschen. Vi kan starkt rekommendera Cecilia Eng som mäklare. Mvh Robert. Och Lena De Souza

Stefan K
Vårsta

Mycket trevlig och väldigt bra kontakt med Yngve från förts början, inger väldigt stort förtroende och vi är supernöjda med den hjälp vi fått med att sälja vårt hus i en ganska trög tid.

Lena C
Tullinge

Proffsig, rak och tuff mäklare! Kände oss väldigt trygga genom hela försäljningen, med öppen dialog ,snabba svar och rak kommunikation! Kan varmt rekommendera Cecilia Eng om ni vill ha en kunnig mäklare med tydlighet och hjärtat på rätt ställe!

Malin K
Tullinge

Cecilia har varit väldigt stöttande och hjälpsam i vårt första köp av hus. Hon är kunnig med stor proffesionalism och gör allt för att alla ska känna sig trygga med affären. Vi kan starkt rekommendera Cecilia!

Malin A
Köpte sitt hus med hjälp av Yngve Qvarnström en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Yngve är både kunnig, trevlig och flexibel, vilket gjorde bostadsköpet smidigt!

Linda Z
Sålde sitt hus med hjälp av Romeo Sharro en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

Romeo är duktig på sitt jobb. Mycket trevligt och har tålamod. Tog lite tid tills att vår bostad blivit såld, men detta beror naturligtvis på marknaden. När rätt köparen kom så sköt Romeo processen väldigt smidigt. Tack Romeo för ditt tålamod.

Svar från Romeo Sharro

Tack själva för ert tålamod och stort grattis till försäljningen! =)

Jerka &
Tullinge

Vi blev rekommenderade Yngve av flertalet bekanta och grannar och han levde upp till våra redan höga förväntningar med råge. Proffsig med stenkoll på både marknaden och vad vi kunde förvänta oss framöver. Dessutom en trevlig prick att ha att göra med.

Katarina W
Köpte sitt hus med hjälp av Lena Larsson en del av Fastighetsbyrån Tumba

Jag har blivit bemött på ett bra sätt och Lena lyssnade på alla mina frågor och gav sig tid att förklara köpet. Även en del bra telefonkontakter. Verkar vara bra insatt i fastigheten.

Oscar C
Tumba

Jag tycker Romeo har varit bra beskrivit bra vad som händer och hur det går till när man köper

Daniel B
Tumba

Jag blev bemött på ett väldigt professionellt och trevligt sätt. Romeo var alltid tillgänglig, lyhörd för mina frågor och behov, och höll mig uppdaterad genom hela processen. Processen var smidig, tack vare Romeos professionella och engagerade arbetssätt. Jag kände att jag var i trygga händer från början till slut, och jag skulle absolut rekommendera Romeo till andra.

Svar från Romeo Sharro

Stort tack för dem fina orden och grattis till försäljningen! =)

Christer E
Tullinge

Jag blev trevligt och professionellt mött av Alexandra, vilket är tryggt när man gör en så viktig affär.

Svar från Alexandra Florin

Stort tack för att du tagit tid tiden att lämna ett omdöme. Det uppskattas jättemycket och det är fint att se att det är så fina ord. Ha det gott!

Otilia Angeles P
Sålde sitt hus med hjälp av Lena Larsson en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Tydlig och bra kommunikation. Kunnig och känns trygg.

Emmy K
Tullinge

Vi är mycket nöjda, rekommenderar absolut!

Rickard Ingmar A
Sålde sitt hus med hjälp av Lena Larsson en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Kanonmäklare allt har gått superbra, kan verkligen rekommendera henne till andra som ska sälja.

Emma S
Tullinge

Cecilia ger en trygg känsla, bra kommunikation och härlig personlighet.

Daniel S
Tumba

Mycket bra bemötande och väldigt kunnig. Kändes tryggt från början till slut. Rekommenderas varmt.

Svar från Romeo Sharro

Tack snälla för dem fina orden och stort grattis till försäljningen! =)

Oskar W
Tumba

Cecilia Eng är en toppen mäklaren. Hon är ärlig och väver inte in sina svar i något som bara ska låta bra. Hon är dig som kund i fokus och att du ska bli nöjd med din försäljning men samtidigt med en rimlig förväntan. Hon lugnar en I livets stora affär och har verkligen koll på vad som gynnar dig som säljare bäst. Anlitar man Cecilia så kan man släppa kontrollen ganska mycket

Linnéa Birgitta Marianne R

Trevlig och hjälpsam, kunnig på sitt område. Rekomenderar verkligen Yngve

Matilda N
Tullinge

Alexandra lyckas alltid få folk till visningarna. Hon ger en inte falska förhoppningar, utan är realist och beskriver situationen som den är. Hon kämpar i motvind och ger inte upp tills ett kontrakt är underskrivet.

Svar från Alexandra Florin

Tack Matilda, det uppskattas jättemycket att du tagit dig tiden att lämna ett omdöme.

Jan R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lena Larsson en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Proffsigt , Bemötande o glad o trevlig.

Magdy Z
Tumba

Allt går väldigt bra med Lina hon är superprofessionell mäklare och ärligt och tydligt för alla punkter i kontraktet och fantastisk kommunikation för att göra affären på ett bra sätt,

Karl-Gustav E
Tumba

Kunnig och ger vänligt bemötande. Har redan svarat på detta

Svar från Alexandra Florin

Tack för att du tagit dig tiden till att besvara detta!

Ravi R
Köpte sitt hus med hjälp av Karin Spåre en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

I recently purchased a house in Tullinge through Fastighetsbyran, and I couldn't be more pleased with the service provided by my broker, Karin Spåre. From our first meeting, Karin demonstrated an exceptional understanding of the local real estate market in Tullinge. Karin's expertise was evident as she guided me through the entire process, from property viewing, bidding to closing the deal. What impressed me most was Karin's commitment to ethical practices and transparency. She was always clear about her role as an independent...

Ravi R
Skrev om Karin Spåre en del av Fastighetsbyrån Tumba

Tina L
Tumba

Trevligt bemötande och en realistisk plan över hur försäljningen skulle gå till. Försäljningen gick mycket snabbare än förväntat. Väldigt bra service genom hela tiden och fanns tillgänglig för frågor när dom uppstod. Är väldigt nöjd med Alexandra Florin som mäklare, från början till slut.

Svar från Alexandra Florin

Stort tack för de fina orden Tina!