Fastighetsbyrån Tumba

Fastighetsbyrån Tumba

• BadgeFourteenYears
2 095
4.8

Fastighetsbyrån har varit aktiv här i Tumba i över 30 år och här finns familjer som gjort bostadsköp i generationer genom oss. Vår försäljning har ökat kraftigt de senaste åren och vi är marknadsledande i området. Vi förmedlar bostäder i Tumba, Tullinge och Grödinge och här finns allt från bostadsrätter, radhus och villor...

2095 omdömen om Fastighetsbyrån Tumba

Sedan starten hos Reco 2013

Visar 2095 omdömen med 4.8 i snittbetyg
Carolyn H
Vårsta

Trevligt bemötande, kunnig snabb återkoppling

Svar från Romeo Sharro

Tack snälla för dem fina orden och stort grattis till försäljningen! =)

Fredrik H
Tullinge

Alltid ett trevligt och glatt bemötande. Vi satte upp en plan gällande försäljningen och lyckades med Karins hjälp både att hålla den uppsatta tidsplanen samt hitta ”rätt” köpare. Med ovan sagt har jag bara positivt att säga om Karin och vi är oerhört nöjda från början till slutförande.

Björn S
Tumba

Kunnig, engagerad, trevlig, rak och bra dialog,

Terese D
Vårsta

Bra kontakt med mäklaren. Ringer och informerar dig och håller dig uppdaterad. Behjälplig

Svar från Romeo Sharro

Stort tack för dem fina orden och stort grattis till nya bostaden! =)

Kent H
Vårsta

Trevlig. Kunnig. Alltid snabb återkoppling.

Svar från Romeo Sharro

Tack snälla Kent! Grattis till försäljningen! =)

Daniel H
Tullinge

Trevlig hela vägen från första mete till kontraktsskrivning, smidig att jobba med.

Svar från Romeo Sharro

Tack snälla för omdömet och stort grattis till nya bostaden! =)

Carina H
Tullinge

Vi anlitade Karin för att sälja vårt radhus i Tullinge och är väldigt nöjda med både processen och resultatet. Våra förväntningar var en smidig försäljning till ett bra pris, och Karin levererade på alla punkter. Hon var professionell, tydlig och lyhörd genom hela affären, som gick snabbt och dessutom utanför Hemnet. Vi kände oss trygga och väl informerade hela vägen. Kan varmt rekommendera Karin till den som vill ha en engagerad och kunnig mäklare!

Daniel W
Tullinge

Har träffat Karin på flera visningar innan det till sist blev ett köp - hon har alltid varit påläst och uppdaterad kring de objekt vi tittat på, och har även varit kunnig kring byggnadsfrågor i allmänhet. Rak och tydlig när man kommunicerar med henne, men man upplever henne som genuin och personlig - kan inte sägas om alla mäklare! Gällande köpet så gick hela processen smidigt; bud på söndag följt av kontraktskrivning på tisdag. Allting ordnat tills vi kom dit, och de punkter som var otydliga förklarades så att en femåring...

Mervat Anwer Noushy W
Tullinge

Hej Romeo hade bra bemötande. Jag gick igenom allt och var tålmodig . Romeo var även opartisk. Mvh

Svar från Romeo Sharro

Tack för dem fina orden och stort grattis till nya huset! =)

Kedar D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexandra Florin en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

It was very nice experience with clarity in communication.

Mikael B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexandra Florin en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Professionellt bemötande och utfört arbete. Det kändes tryggt under hela försäljningen.

Christer E
Sålde sin lägenhet med hjälp av George El Ashkar en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Väldigt trevlig och kunnig mäklare Jag är mycket nöjd

Umit E
Tullinge

Trevlig och hjälpsam mäklare. Rekommenderar starkt.

Kim E
Tullinge

George är tydlig med informationen, snabb att svara på frågor och gör det lilla extra!

Susanne W
Tullinge

Väldigt bra. Vi hade många turer med olika köpare. Men Karin informerade oss alltid och tog sin lediga dag för att vi skulle kunna skriva kontrakt. Rekommenderar starkt.

Sofia L
Tullinge

Hon var bra på sitt område. Hon är duktigt.

INGER W
Sålde sitt hus med hjälp av Lena Larsson en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

En mycket kunnig, glad och hjälpsam person som på alla sätt sett till att min fastighet blivit såld. Även hennes kollega Cecilia Eng har varit lika hjälpsam och positiv. Kan inte uttala mig om förväntningar då jag inte varit i denna situation tidigare. Hoppades endast att försäljningen skulle kunna ske på ett bra sätt, vilket jag tror att det gkprt så här långt.

Helena H
Tumba

Bra, några missförstånd längs vägen bara.

Svar från Cecilia Eng

Hej Helena Tack för att du tog dig tid att svara på Recon. Hoppas att du känner att vi redde ut eventuella missförstånd på ett bra sätt innan kontraktet skrevs på. Om du har vidare frågor så är du alltid varmt välkommen att höra av dig på nytt. Vänligen Cecilia

Maria S
Sålde sitt hus med hjälp av George El Ashkar en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

George har ett väldigt trevligt och lättsamt sätt. Han förklarade enkelt och korrekt hur hela säljprocessen går till. Allt har gått väldigt smidigt från första besök, visning och påskrivet avtal. Skulle jag sälja bostad igen så kontaktar jag George.

Lotta N
Tullinge

Blev väldigt bra bemött. Uppfattade Lena som väldig kunnig. Hon hjälpte oss med de frågor vi hade och ordnade en extravisning till oss. Allt flöt på utan problem.

Maksuda M
Köpte sitt hus med hjälp av Yngve Qvarnström en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

Han var en mycket bra person. Vi fick allt vi behövde av honom.

Tsegaye S
Tullinge

Lena is such a good person and well organized broker. She is really cool and more like an advisor with technical details. One can tell or understand how well organized she is from viewing through contract signing. I highly recommend anyone to go to her for the job. Thanks Lena!

Kuleni Gemeda B
Tullinge

Jag tycker att hon är en bra och trevlig mäklare. Hjälpsam och ärlig person. Hon har respectful för säljaren och köparen också. Jag tycker att hon är jätte bra mäklare.

Pontus S
Köpte sitt hus med hjälp av George El Ashkar en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Trevligt bemötande, tydlig med informationen om vad som händer och vad som krävs av oss i processens gång, även dubbelkollar att informationen nått fram till oss korrekt.

Christian J
Tumba

Har stött på Romeo på div olika objekt. Han har alltid vart väldigt öppen och tillmötesgående. Nu har vi köpt ett objekt som Romeo förmedlade och det har verkligen vart supersmidigt. Han har vart väldigt lätt att göra med. Väldigt saklig och svarar på alla dess olika frågor man kan tänkas ha. Inte för påstridig utan ger en utrymme. Väldigt flexibel och satsar verkligen helhjärtat på att det ska bli så bra som möjligt för säljare och köpare. Kommer definitivt använda oss av Romeo och Fastighetsbyrån igen.

Svar från Romeo Sharro

Tack snälla för en väldigt välskriven recension och stort grattis till nya bostaden! =)

Sabrina Irada M
Sålde sitt hus med hjälp av Yngve Qvarnström en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

Vi är så otroligt tacksamma att Yngve var med på vår resa med att sälja vår bostad. Han är otroligt professionell, alltid tillgänglig, håller vad han lovar. Skulle vi behöva nångång i framtiden då skulle vi definitivt vända oss till honom igen.

Eduardo C
Tumba

Cecilia har vart super trevlig med oss, uppdaterat oss hela tiden om vart vi låg i processen och gett oss den information vi har behövt som köpare. Det var en av anledningarna vi kontaktade henne från första början när vi letade efter vårt nya hem.

Sofie K
Vårsta

Jag har bara bra saker att säga om George och hela försäljningsprocessen. Han var proffsig och tydlig med vad som krävdes av mig som säljare och vad jag kunde förvänta mig av honom. Är glad att jag fick min bostad såld snabbt och tryggt med hans hjälp.

Renato D
Sålde sitt hus med hjälp av Cecilia Eng en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

Hon var rak och sa att det inte fanns mycket att göra för att sälja bättre – bara vänta och låta henne göra sitt jobb, och det gjorde hon. Vi hade hoppats på ett något högre pris, men marknaden var tyvärr inte till vår fördel. Mäklaren kan trots allt bara göra så mycket.

Caroline H
Tullinge

Bra och kunnig mäklare. Bra kommunikation och hjälpsam.

Åsa W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lena Larsson en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Kunde inte ha en bättre mäklare än Lena! Hon är en varm person och har ett trevligt och varmt bemötande till alla. Bra att efter visningarna ringde hon mig direkt och informerade om hur många som kom på visningen och vilket intresse som fanns hos de. Som säljare är man ju lite nervös hur det ska gå, vill ju sälja så fort som möjligt, men med Lena som mäklare kände jag mig lugn och försäljningen tog ju inte heller lång tid. Kommer rekommendera henne till andra som går i säljtankar. Med vänliga hälsningar Åsa

Anita B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Yngve Qvarnström en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Yngve har åter igen visat stor professionalism vid försäljning av vår andra bostad.

Ovidiu T
Grödinge

Mycket professionellt, jag rekommenderar!

Svar från Romeo Sharro

Tack så mycket för dem fina orden och stort grattis till nya bostaden!

Sinan M
Tullinge

Vår erfarenhet av Karin har varit positiv igenom hela köp-processen. Karin är informativ, tydlig och väldigt tillgänglig. 3 saker vi värderar högst!

Peter Jack M
Köpte sitt hus med hjälp av Yngve Qvarnström en del av Fastighetsbyrån Tumba
Grödinge

Yngve är väldigt professionell och trevlig i sitt bemötande. Saklig, till skillnad mot andra som känts pushiga med alldeles för stort fokus på sälj. Svarar fort med generösa tider över dygnet. Grundlig vid genomgång av dokument, avtal och handlingar. Rekommenderar starkt!

Ann R
Tullinge

Trevlig .social varm bra att sälja våran lgh

Daniel B
Rikstens Friluftsstad

Blev bemött bra Förväntningar var bra Trevlig, enkel person, och tillgänglig

Meliha A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Cecilia Eng en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

Jätte bra bemötande, trevlig , snäll

Peggy B
Tullinge

Hon är väldig trevlig och serviceinriktad. Jag gillade att hon var så tydlig med planeringen och hade riktigt bra struktur hur försäljningen skulle gå till. Det var lätt att kommunicera med henne om vi hade några funderingar.

Karin L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Cecilia Eng en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tumba

Jag blev mycket väl bemött av Cecilia Eng på Fastighetsbyrån och jag känner ett stort förtroende för henne. Försäljningen av min bostadsrätt gick snabbt och jag är jättenöjd. Jag kan verkligen rekommendera Fastighetsbyrån i Tumba.

Sebastian P
Norra Uttran/sandstugan

Karin har vart väldigt hjälpsam och tillgänglig

Susanne S
Tumba

Positiv energi med engagemang, erfarenhet och trevligt bemötande. Försäljningen gick bra under lite ” sämre tider” och fler objekt ute i området. Jag känner mig nöjd med hur affären, ganska snabbt , gick i lås. Jag kan varmt rekommendera KarinSpåre inför din försäljning.av bostad.

Adam A
Tullinge

Mycket trevligt bemöttande, kunnig om objektet och i helhet området. Transparent genom hela försäljning. Kändes bekvämt att köpa hus via henne.

Lena G
Tullinge

Väldigt duktig och kompetent. Hon har bemött mig på bästa sätt. Jag är helnöjd än så länge.

Svar från Alexandra Florin

Stort tack för de fina orden Lena, och för att du tagit dig tiden att lämna en recension. Det värmer!

Kerstin W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lena Larsson en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Lena har ett trevligt bemötande, lätt att prata med, kunnig både om området och i sin profession, är engagerad, tydlig och återkopplar snabbt. Kan varmt rekommendera Lena.

Anette B
Tullinge

Lugn och trygg. Väldigt kompetent och samtidigt otroligt trevlig! Vi har känt oss väldigt omhändertagna och trygga genom hela vår bostadsaffär.

Svar från Romeo Sharro

Stort stort tack för dem fina orden och grattis till en lyckad försäljning! =)

Mariya S
Tullinge

Cecilia Eng på Fastighetsbyrån Tumba gjorde ett fantastiskt arbete. Hon var alltid hjälpsam, tog sig tid att svara på våra frågor och var väldigt tydlig och lugnande i en process som annars kan kännas stressande. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna från början till slut.

Hanna W
Tullinge

Väldigt lyhörd och bra mäklare med kundens bästa i fokus.

Svar från Romeo Sharro

Tack snälla för de fina orden, det uppskattas verkligen! Stort grattis till nya lägenheten =)

Christoffer Juan Diego B
Tullinge

Bra mäklare duktig och snabb jättetrevlig

Svar från Romeo Sharro

Tack så mycket för de fina orden och stort grattis till nya bostaden!

Johny S
Tullinge

Cecilia Eng på Fastighetsbyrån Tumba var professionell, lyhörd och bemötte alla våra frågor med tydliga svar, vilket lugnade våra bekymmer och gav oss stort stöd genom hela processen.