Yngve Qvarnström

Yngve Qvarnström

Yngve Qvarnström är mäklare på Fastighetsbyrån Tumba

Yngve Qvarnström har varit registrerad mäklare sedan 2006-01. Yngve Qvarnström har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-04 och har fått 200 omdömen med ett betyg på 4.8. Yngve Qvarnström har haft 36 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-12 - 2024-11

200 omdömen om Yngve Qvarnström

Sedan starten hos Reco 2014
Anita B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Yngve Qvarnström en del av Fastighetsbyrån Tumba
Tullinge

Yngve har åter igen visat stor professionalism vid försäljning av vår andra bostad.

Peter Jack M
Grödinge

Yngve är väldigt professionell och trevlig i sitt bemötande. Saklig, till skillnad mot andra som känts pushiga med alldeles för stort fokus på sälj. Svarar fort med generösa tider över dygnet. Grundlig vid genomgång av dokument, avtal och handlingar. Rekommenderar starkt!

Louise F
Tullinge

Flexibel mäklare som hjälpte oss hitta vårt hus. Svarar snabbt och är hjälpsam.

Tomislav D
Tullinge

Hej. Jag är så nöjd med bemöttande,försäljningen och engagemang av mäklaren Yngve Qvarnström. Alla mäklare borde vara såna. Mvh Tomislav.

Riikka J
Tullinge

Lugn, erfaren mäklare som hjälpt oss fler gånger. Vi är väldigt nöjda med stödet vi fått

Jukka K
Tullinge

Noggrann, lugn, trevligt bemötande., saklig.,

Stefan K
Vårsta

Mycket trevlig och väldigt bra kontakt med Yngve från förts början, inger väldigt stort förtroende och vi är supernöjda med den hjälp vi fått med att sälja vårt hus i en ganska trög tid.

Malin A
Tullinge

Yngve är både kunnig, trevlig och flexibel, vilket gjorde bostadsköpet smidigt!

Jerka &
Tullinge

Vi blev rekommenderade Yngve av flertalet bekanta och grannar och han levde upp till våra redan höga förväntningar med råge. Proffsig med stenkoll på både marknaden och vad vi kunde förvänta oss framöver. Dessutom en trevlig prick att ha att göra med.

Linnéa Birgitta Marianne R
Tumba