Fantastisk mäklare som lägger ner själ och hjärta. Väldigt proffisionell. Sålde vid första visningen.
Cecilia Eng
Cecilia Eng är mäklare på Fastighetsbyrån Tumba
.Cecilia Eng har varit registrerad mäklare sedan 2012-05. Cecilia Eng har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 157 omdömen med ett betyg på 4.8. Cecilia Eng har haft 50 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
157 omdömen om Cecilia Eng
Vi är otroligt nöjda med vår upplevelse av Cecilia! Från första mötet kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Hennes professionalism, engagemang och kunskap gjorde hela försäljningsprocessen smidig och stressfri. Hon var alltid tillgänglig för våra frågor och gav oss värdefulla råd. Dessutom var hon väldigt lyhörd och anpassade sig efter våra önskemål. Vi kan varmt rekommendera Cecilia Eng till alla som vill ha en mäklare som verkligen bryr sig och gör sitt yttersta för sina kunder!
Mycket trevlig, bra bemötande, behjälplig. Mycket bättre än förväntningar. Kan verkligen rekommendera att anlita Cecilia vid köp/försäljning! /Karina Wallenius
Hon var bra på sitt område. Hon är duktigt.
Bra, några missförstånd längs vägen bara.
Hej Helena Tack för att du tog dig tid att svara på Recon. Hoppas att du känner att vi redde ut eventuella missförstånd på ett bra sätt innan kontraktet skrevs på. Om du har vidare frågor så är du alltid varmt välkommen att höra av dig på nytt. Vänligen Cecilia
Cecilia har vart super trevlig med oss, uppdaterat oss hela tiden om vart vi låg i processen och gett oss den information vi har behövt som köpare. Det var en av anledningarna vi kontaktade henne från första början när vi letade efter vårt nya hem.
Hon var rak och sa att det inte fanns mycket att göra för att sälja bättre – bara vänta och låta henne göra sitt jobb, och det gjorde hon. Vi hade hoppats på ett något högre pris, men marknaden var tyvärr inte till vår fördel. Mäklaren kan trots allt bara göra så mycket.
Jätte bra bemötande, trevlig , snäll
Jag blev mycket väl bemött av Cecilia Eng på Fastighetsbyrån och jag känner ett stort förtroende för henne. Försäljningen av min bostadsrätt gick snabbt och jag är jättenöjd. Jag kan verkligen rekommendera Fastighetsbyrån i Tumba.
Cecilia Eng på Fastighetsbyrån Tumba gjorde ett fantastiskt arbete. Hon var alltid hjälpsam, tog sig tid att svara på våra frågor och var väldigt tydlig och lugnande i en process som annars kan kännas stressande. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna från början till slut.