Cecilia Eng på Fastighetsbyrån Tumba gjorde ett fantastiskt arbete. Hon var alltid hjälpsam, tog sig tid att svara på våra frågor och var väldigt tydlig och lugnande i en process som annars kan kännas stressande. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna från början till slut.
Cecilia Eng
Cecilia Eng är mäklare på Fastighetsbyrån Tumba
.Cecilia Eng har varit registrerad mäklare sedan 2012-05. Cecilia Eng har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 148 omdömen med ett betyg på 4.9. Cecilia Eng har haft 52 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
148 omdömen om Cecilia Eng
Cecilia Eng på Fastighetsbyrån Tumba var professionell, lyhörd och bemötte alla våra frågor med tydliga svar, vilket lugnade våra bekymmer och gav oss stort stöd genom hela processen.
En possetiv och engagerad mäklare. Lätt att prata med .
Allt gick som det ska! Vi är nöjda med vårt affär. Cecilia är kunnig och trevlig person,. Hon är tillgänglig och svarar snabbt.
Vi blev bemötta av Cecilia på ett bra och proffsigt sätt. Hon förklarade hur hon tyckte vi skulle gå till väga. Cecilia är mycket vänlig och målinriktad, man märker att hon har stor erfarenhet i branschen. Vi kan starkt rekommendera Cecilia Eng som mäklare. Mvh Robert. Och Lena De Souza
Proffsig, rak och tuff mäklare! Kände oss väldigt trygga genom hela försäljningen, med öppen dialog ,snabba svar och rak kommunikation! Kan varmt rekommendera Cecilia Eng om ni vill ha en kunnig mäklare med tydlighet och hjärtat på rätt ställe!
Cecilia har varit väldigt stöttande och hjälpsam i vårt första köp av hus. Hon är kunnig med stor proffesionalism och gör allt för att alla ska känna sig trygga med affären. Vi kan starkt rekommendera Cecilia!
Cecilia ger en trygg känsla, bra kommunikation och härlig personlighet.
Cecilia Eng är en toppen mäklaren. Hon är ärlig och väver inte in sina svar i något som bara ska låta bra. Hon är dig som kund i fokus och att du ska bli nöjd med din försäljning men samtidigt med en rimlig förväntan. Hon lugnar en I livets stora affär och har verkligen koll på vad som gynnar dig som säljare bäst. Anlitar man Cecilia så kan man släppa kontrollen ganska mycket
Cecilia var väldigt serviceinriktad och proffsig i sitt bemötande, vi fick bra och snabb hjälp. På visningen var hon trevlig och glad och väl påläst gällande objektet. Köpet gick väldigt smidigt till och Cecilia skötte kommunikationen utmärkt. Cecilia gjorde verkligen skillnad för detta köp och la ner lite extra för privat visning på kort varsel och bra tillgänglighet.