Lena har ett trevligt bemötande, lätt att prata med, kunnig både om området och i sin profession, är engagerad, tydlig och återkopplar snabbt. Kan varmt rekommendera Lena.
Lena Larsson
Lena Larsson är mäklare på Fastighetsbyrån Tumba
.Lena Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2006-03. Lena Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-05 och har fått 233 omdömen med ett betyg på 4.7. Lena Larsson har haft 36 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
233 omdömen om Lena Larsson
Vi fick mycket fint bemötande.av Lena. Hon är tydlig och snabb i sin kommunikation. Mycket tillmötesgående och driven mäklare.
Super trevlig och hjälpsam! Hade svar på alla frågor och funderingar. Gav flera tips och bollade olika tankar och idéer
Jag har blivit bemött på ett bra sätt och Lena lyssnade på alla mina frågor och gav sig tid att förklara köpet. Även en del bra telefonkontakter. Verkar vara bra insatt i fastigheten.
Tydlig och bra kommunikation. Kunnig och känns trygg.
Vi är mycket nöjda, rekommenderar absolut!
Kanonmäklare allt har gått superbra, kan verkligen rekommendera henne till andra som ska sälja.
Proffsigt , Bemötande o glad o trevlig.
Allt går väldigt bra med Lina hon är superprofessionell mäklare och ärligt och tydligt för alla punkter i kontraktet och fantastisk kommunikation för att göra affären på ett bra sätt,
Mycket bra och trevlig mäklare