Varning Bluff företag, skickar faktura utan avtal och överenskommelse! Vi polis anmäler bolaget för bedrägeri Anlita inte dem
FB's Måleri & Reparationer
FB`s Måleri är ett bolag som har varigt aktivt i stockholms området i över 20 år samt är medlem i SMS och har hängavtal. Vi tillgodoser kundens alla önskemål inom måleriet. FB`s Måleri tillgodoser den Svenska marknadens behov av en trygg och behaglig levnads och arbetsmiljö genom försäljning, installation och service av måleriarbeten.
5 omdömen om FB's Måleri & Reparationer
Serviceinriktad och bra kundfokus! Mycket bra utfört jobb. Höll både tid och pris.
Jätte oseriöst företag! Avråder alla att anlita FB’s Måleri & Reparationer AB! Dom fuskbygger och är allmänt otrevliga! Ett stort stort minus!!!
Bra och snabba! Ringde och golvet var slipat och lackat inkom loppet av 1 vecka.
Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra job
Fick snabbt en tid. Bra arbete och uppföljning. Trevligt bemötande.
Rekommenderas! Fick mitt nya parkettgolv inlagt. Gick snabbt och smidigt. Riktigt snyggt lagt.
Bra kommunikation, lätta att kontakta, gav kontinuerligt information om det pågående arbetet, genomförde uppdraget på ett professionellt sät