Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Flinksbilar AB

Flinksbilar AB

3.0

4 omdömen om Flinksbilar AB

Johan J
Skrev om Flinksbilar AB

Mycket bra och trevligt bemötande. Alexander ingav förtroende och levererade då vi köpte en Ford Custom

Reco tipsar!
viköperdinbil.se
4.4/5 i betyg av 3623 omdömen 4.4 av 3623 omdömen
BadgeThreeYears

När jag bestämde mig för att sälja bilen, ville jag först ta reda på hur mycket jag kunde få för den. Jag fick ett erbjudande på nära 140 000 kr. Jag kontaktade flera andra företag, men ingen erbjöd mer än 130 000 kr, förutom ett företag som kunde gå upp till 135 000 kr. De flesta företag varnade mig för att det utlovade priset sällan stämmer när man väl är på plats. Men när jag besökte företaget och genomförde testet, fick jag exakt det pris jag hade blivit lovad – inte en krona mindre. Hela processen var smidig, och inom två dagar hade jag pengarna på kontot. Trevlig personal och utmärkt service!

Ulf L
Skrev om Flinksbilar AB

Attityden hos försäljarna vände 180 grader när jag gick igenom den annonserade bilen... Hittade ett antal fel och saknad utrustning som jag påpekade (dessa brister var INTE redovisade i annonsen!!) , då var det helt plötsligt inte så intressant att göra affär längre. Med andra ord verkar företagets hoppas på att någon okunnig skall köpa en defekt vara till kraftigt överpris.

Joseph K
Skrev om Flinksbilar AB

Oseriösa, oprofessionella och har 0 servicemind. Det var så dåligt bemötande så att jag kan med gott samvete säga "sämsta jag vart med om"

Ulf L gillar detta
Reco tipsar!
Haninge Bilpark
4.6/5 i betyg av 1439 omdömen 4.6 av 1439 omdömen
Badge2025

Vi hade låga förväntningar då vi kom till Haninge bilpark för att titta på en bil vi sett på Blocket efter att vi vart runt i en månad och tittat på bilar hos flertalet andra bilfirmor i Stockholmsområdet så var erfarenheten inte bra. Hos Haninge Bilpark träffade vi den första bilsäljaren vi någonsin fått bra service av och samtlig önskad information ifrån. Artura ingav starkt förtroende var mycket serviceminded. Vi fick all information vi önskade och snabba svar både på plats och gällande de efterföljande frågorna. Vi är otroligt nöjda över vår affär och glatt överraskade av att det faktiskt finns ärliga och bra försäljare. Här är kunden i fokus och kontakten enkel. Kan varmt rekommendera Haninge bilpark och Arturas service och vill härmed också tacka Haninge bilpark och Arturssons för att vi är supernöjda! Jennie Norlin med familj

Imtiaz ahmad K
Skrev om Flinksbilar AB

Hjälpte en vän att köpa lätta lastbil. Trevlig bemötande, snabb, toppenbra sätt att göra leverans.