Fantastisk och pedagogisk personal då min dotter på 17 år är spruträdd och deras upplägg med flera förbesök då de provade alla moment innan tandoperation ledde till att min dotter var lugn och orädd vid ingreppet för hon visste exakt vad som skulle göras och i vilken ordning då hon fått prova på allt från lustgas, bedövning och sett alla instrument och fått vara delaktig i detta. Stort tack till Helena och din kollega för detta! Ulrika, Emilias mamma
Folktandvården Sollentuna Pedodonti
3 omdömen om Folktandvården Sollentuna Pedodonti
jah har varit patient hos DentOn sedan start och vill inte byta tandläkare! Altid professionellt bemötande, men även personligt. Alla ingrep
Personalen i receptionen är väldigt otrevliga och verkar inte vilja jobba. Man tappar bort tider, bokar in en på tider man inte bett om o.s.v. Det är som om de inte lyssnar eller läser det man skriver. Tyvärr är det detta som sänker betyget så pass mycket till en 1:a för annars är tandläkarna och de flesta tandhygienisterna väldigt trevliga och proffsiga.
Jag och flera av mina kamrater är helt vansinniga över de otroligt otrevliga människor som sitter i receptionen på tandvården på Tingsvägen i Sollentuna. Jag själv har varit där tre gånger och pratat med dessa människor såväl på plats som i telefonen, och det finns inte en enda liten glimt i ögat. Otroligt besviken, och ledsen! Jag hatar dålig service, och dålig service är precis vad damerna i receptionen ger en stackare som bara vill få sina tänder undersökta. Speciellt via telefon. Skärp Er! (OBS! tandläkare och sköterskor är däremot otroligt trevliga!)
Upplever ett mycket trevligt bemötande från det att man kliver in på kliniken. Alla är så trevliga! Varit kunder här under många år och båd