Jag vill varmt rekommendera Daniel Fröjd och Fröjds VVS för deras utmärkta arbete. Daniel visade från första stund en hög grad av professionalism och expertis. Han var inte bara punktlig och pålitlig, utan också väldigt noggrann och effektiv i sitt arbete. Daniel tog sig tid att förklara alla steg i processen och svarade tålmodigt på alla mina frågor, vilket gav mig ett stort förtroende för hans kompetens. Resultatet blev över förväntan, och jag är mycket nöjd med den kvalitetsnivå och omsorg han lade ner på projektet....
FRÖJDS VVS AB
8 omdömen om FRÖJDS VVS AB
Vi köpte en Nibe luftvattenvärmepump via RörExpressen som installerade den hos oss förra veckan. Jag hoppades att vi skulle välja rätt pump,
Professionell, mycket bra kunskaper om gällande regel
Fröjds VVS har bara utfört ett arbete åt mig och det blev både bra och snabbt utfört. Mycket mer än så kan jag inte säga.
Fick en Mitsubishi-värmepump installerad för några månader sen. Från beställning till installation tog det bara 2v., trevlig tekniker som va
Trevlig och tillmötesgående Lite hastig och missar att kolla att allt klart innan han åker. Missade att ansluta en diskmaskin. Vid tre tillfällen har han fått återkomma för att fixa läckage vilket han gjorde utan knot.
Väldigt trevligt, snabba och professionella, väldigt nöjd med jobbet rekommenderar
Bästa VVSare i Sverige. Lätt. Rekommenderas
Bra service , kunde lösa problematiken och ge bra förklaring till vad som behövs göras.
Fantastiskt service. Kan varmt rekommendera