Fantastiska! Lämnade in bilen för service samt byte av ventilkåpspackning och fick tillbaka bilen samma dag efter bara några timmar. Rekommenderar starkt!
Geting-, Däck- & Bilservice AB
10 omdömen om Geting-, Däck- & Bilservice AB
Snabbt utfört men något dyrt med service.......................................
Alltid trevliga och serviceminded. Utför allt från reparationer till tvätt med samma noggrannhet och proffessionalism.
Snabb service och vänligt bemötande.
Vi är otroligt nöjda med STF Bilservice! Vi har alltid kunna lösa alla våra problem med bilen hos de. Snabb service, tydlig kommunikation oc
Skickliga, bussiga, prisvärda (på däckhotell också).gör allt för att hjälpa kunden på smidigaste sätt och man slipper betala för flashiga attribut. Dessutom centralt belägna. "Blånos matte"
En superverkstad. Kunnig trevlig hjälpsam personal. Prisvärd (på däckhotell också). Som kund slipper man betala för flashiga mottagningar. Enkelt men kompetent. Jag har från start fått jättego' hjälp. Dessutom centralt belägen. "Blånos matte"
Trevligt person, enkelt att prata med snabb och smidig affär.
Bra snabb service trevlig & kunnig personal.Vi får alltid hjälp direkt.
Hjälpsamma, tillmötesgående och skickliga. Har använt getinge för min merca, både däckbyte och förvaring, men även service och reparation. Kommer alltid med bra förslag på lösningar och tips och råd. Rekommenderas varmt.
Mycket kunnig personal som var villig att ta sig en titt på drop-in, de var med och fattade beslut om hur problemet kunde lösas - då det gäl
Underbar verkstad med en pålitlig pesonal till rimliga priser!!
Bra service och justa på alla vis. Fuskar inte heller
Väldigt bra bemötande, kunnig och efektiv personal! Kommer absolut att försätta laga min bil hos dem! Jag rekomenderar alla varmt att besök
Service Reparationer både stort och smått Däckbyten och förvaring Geting gör ett mycket bra jobb!