Grabbarna Flytt Sweden AB

• BadgeFourYears
1 085
4.4
Få Prisförslag Ring 070-292 92 84 Dela

Välkommen till Grabbarna Flytt Sweden AB! Grabbarna Flytt är en flyttfirma med bas i Stockholm som fixar allt du kan tänka dig behöva hjälp med i samband med din flytt. Vi sköter allt från packning, flytt, flyttstädning, magasinering och återvinning av ditt bohag. Är det något vi missat så är det bara att fråga oss vad ni behöver...

1085 omdömen om Grabbarna Flytt Sweden AB

Sedan starten hos Reco 2022

Daniel H
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Som med alla flyttar, så är inte allt perfekt, men Grabbarna Flytt är flexibla och löser problemen så smidigt som möjligt.

Aleksandra G
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Effektiv bokning system, bra kommunikation, planering av arbete. Kommit 2 timmars försenad, tyvärr, men annars var någa med våra saker, packade, flyttade. Bra städ team. Stark rekommenderar. Om vi ska flytta igen, bara flytt grabbarna som vi tänker boka igen.

Katarina B
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Supernöjd!! Effektivt och proffsigt hela vägen från bokning till genomförande!

Sofie C
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Kanske den bästa tjänst vi använt oss av i år alla kategorier. Flyttmagi ✨

Maria P
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Jag hade bokat flytt/transporthjälp med flyttkartonger och några möbler. Det mest irriterande var att upphämtningstiden hann ändras tre fyra gånger innan de kom väldigt försenade. Men väl på plats så var de väldigt trevliga och effektiva. Jag kunde till och med få lift med dem eftersom transporten gick till min hemadress.

Aran K
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Ändrar tid konstant utan att stämma av med kund, dålig flyttstäd som fick göras om. Förvånad över hur man kan vara så dålig på att planera och kommunicera med kund och tro att kunden kan anpassa sitt schema fritt efter deras förslag på kort varsel

Larissa Y
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Smidigt och riktigt bra! Allt var enligt plan och tidspunkt! Rekommenderar varmt.

Mats R
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Flyttstarten blev försenad med 1-2 timmar två dagar innan och vid flyttdagen så blev de 4 timmar försenade. Förutom det så var de oerhört snabba och smidiga att ha att göra med. De var försiktiga med mina möbler etc. och jag skulle definitivt anlita dem igen vid min nästa flytt och kan därmed rekommendera Grabbarna Flytt.

Sanna K
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Toppenupplevelse! Snabbaste flytten jag varit med om. Och så trevliga!

Amanda J
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Mycket trevliga och noga med flytt både vid hämtning och lämning. Löste även nedmontering av lampor, flytt till förråd och flyttstädning. Allt gick jätte snabbt på samma dag kan varmt rekommendera !

Hedvig G
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Väldigt proffsigt bemötande och lättsamma killar. Supersnabba och höll tiden med flytten. Jättenöjd med Grabbarna Flytt och rekommenderar dem starkt.

Gunilla H
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Trevliga att ha att göra med, enkelt och tydligt avtal, snabba. Lite ovarsamma vid leveransen av bohaget, och lite bökigt med återhämtningen av flyttkartongerna.

Rasmus R
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Sjukt nöjd från början till slut. Rekommenderar!

Amanda K
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Från start var bokning och planering enkel och enligt våra önskemål. Vi gjorde två flyttar, en från vårt förra boende till er magasinering och sedan en flytt från ert magasin till vårt nuvarande boende ca en vecka senare. Vid den första flytten fick vi veta ca en timme innan ni skulle komma att ni skulle bli försenare ca 5 timmar vilket inte passade oss alls (kl 21 istället för 16) men vi valde att åka hem till familj för att vänta där. Vid 18.30 fick vi ett samtal att ni var på plats men då vi inte hade hört något...

Gabriel A
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Trevliga, punktliga, snabba & duktiga!

Sophie F
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

10/10, vi var super nöjda med servicen!

Viktoria S
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Bokade flytthjälp via Grabbarna flytt och måste säga att det var långt över mina förväntningar! Löpande inför flytten hade vi kontakt och jag fick tydlig information inför flyttdagen. Då jag skulle packa själv kom de förbi en vecka innan och lämnade material samt planerade inför flyttdagen. På flyttdagen blev jag uppringd om att de kunde komma lite tidigare än utsatt tid vilket var till min fördel. Jag blev otroligt imponerad över hur snabba och effektiva de var. De tog väl hand om ömtåliga möbler som mitt marmorbord och...

Jeanette H
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Bästa gänget som kom och utförde flytten. Enda nackdelen är att det är ganska rörigt när det gäller bokad tid som ändrades flera gånger så det gäller att hålla koll på mejlen.

Christian M
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Använde flyttjänsten, väldigt proffsiga och effektiva rakt igenom processen, även vid avlämning samt upphämtning av flyttlådor etc före och efter flytten.

Navigraph K
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Smidigt, tryggt och bra kommunikation från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Grabbarna Flytt!

William F
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Jag anlitade grabbarna flytt för att flytta mitt bohag, från en stad till en annan. Enkelt att boka en tid. Jag fick en tid och det var på plats på minuten. Det gjorde allt på ett nafs och tog mycket väl hand om mina grejer. De insisterade på att jag inte skulle hjälpa till. 2/3 pratade svenska och den tredje prata engelska mycket väl. Jag har verkligen bara bra att säga om företaget. Prisnivån va absolut rimlig för det jobb som genomfördes. Sammanfattningsvis: ta inte vilket företag som helst. Ta något företag...

Viktor S
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Bra. Snabba. Enkla att ha att göra med.

Daniel H
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Vi använde Grabbarna Flytt för en flytt från lägenhet 81 kvm på Kungsholmen. Positiv: - Priset var ca 50% längre än offerter från konkurrenter - All personal var trevlig och enkla att ha och göra med - Snabba svar från kundservice Negativt: - En del saker lämnades kvar i lägenheten av oklar anledning (ca fyra flyttkartonger) - En flyttkartong blev stående i trapphuset och kom inte med flyttlasset - Vi hade packning. Delar av hyllor och vägghängda möbler lämnades kvar. Vi förstod först inte varför men när vi själva skulle...

Christian M
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Mycket effektiva och trevliga! En stol blev skadad vilket de tog hand om direkt.

Dan C
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Grabbarna skötte flytten alldeles utmärkt. Det gäller även packning och städning, som vi beställde. Kan verkligen rekommendera Grabbarna.

Jenny K
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Det är en bra flyttfirma, flexibelt och snabbt avklarat. Bra bemötande.

Ninnie Maria Eleonora H
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Riktigt bra service, trevliga och lätta att ha att göra med. Är väldigt nöjd med flytten då den gick snabbt och smidigt, kan starkt rekommendera Grabbarna Flytt!

John Fredrik Mikael S
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Säkert bra om ni köper en helhetslösning från dem och accepterar att de ändrar tider för att det ska passa dem bättre. Jag ville endast ha flytthjälp men det gick inte. De avbokade tillslut. Känns opålitligt trots ganska så personlig kontakt. För mycket justering av tider.

Jessica T
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Snabb och smidig flytt men otroligt oseriöst när det kommer till att få bekräftelse på bokade uppdrag Byte av tid ofta och ibland utan meddelande.. Enbart mail konversation. Inget telefonnummer att ringa.

Pia P
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Visserligen kom killarna två timmar innan utsatt tid (de frågade först), men i övrigt är jag supernöjd. Glada, trevliga, effektiva, och ett bra pris.

Silviu M
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Grabbarnas personal kom in och hjälpte mig med flytt och med städning av lägenheten jag skulle lämna. Mycket snabb, mycket effektiv, med leenden på läpparna och mycket vänlig. Mycket bra service och priset var också mycket anständigt. Jag kommer att fortsätta använda den här företaget för olika tjänster och fortsätta rekommendera den till mina vänner. Tack!

Håkan B
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Allt bra utom att ni kan ge en exakt tid då ni kommer...

Sara L
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Billigt och smidigt! Lite struligt med tiderna med försening och sådär men det var inget som drabbade mig så värst så är i det stora hela mycket nöjd!

Caroline S
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Bra service och väldigt effektiva!

Annika L
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Hej, jag tyckte att de kändes mer " slarviga" denna gång , mot förra gången jag anlitade er. Bara engelsk personal, möblerna var inte ordentligt skyddade/ filtar, speciellt med tanke på att det var antika möbler. / Annika

Anders E
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Bra killar, snabbt och säkert utfört. Lite sena i starten men helt nöjd!

Sofia R
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Otroligt smidigt och superbra service! Rekommenderar 100% och kommer definitivt anlita igen!

Annica B
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Allt har fungerat jättebra. Pålitliga och trevlig personal. Hjälpte till med att skydda möbler, och altt fungerade smidigt. Jag rekommenderar dem varmt.

Kicki A
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

I tid, de var snabba och effektiva! Gott humör!

Ulrika L
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Jag tycker att städning uppfylldes till 4/5, det var lite damm i hörnen men överlag nöjd. Flytten tyckte jag gick väldigt bra och smidigt men min kritik är att när ni skickar så otroligt specifika tider, t ex 9.34-10.06 flytt så är det märkligt när städarna var 2 h tidiga och flyttgänget 20-30 min sena. Det hade varit bättre att skriva ca kl 9 - flytt eller dylikt.

Kristina H
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Det sköttes snabbt, professionellt och med gott humör. Genomgående bra bemötande.

Ann-marie V
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Ni var snabba och många som kom. Dessvärre missades det att det fanns möbler kvar i en av hissarna. Eftersom jag inte bodde kvar där fick av en slump se det via bostadsföreningens FB-grupp. Mina möbler hade åkt upp och ner hela dagen och bild lades ut på möblerna. Var tvungen ta mig dit sent på kvällen och fick hjälp av snälla grannar att bära ut allt. Sen hämtades det nästa dag. Ingen ursäkt från er och det resulterade också i att det inte blev packat så bra i mitt förråd då de kvarglömda möblerna lades ovanpå allt. Hade inte detta hänt hade jag haft en bättre upplevelse.

Skippo A
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Mycket enkelt att beställa. Priset inkluderade ett förbesök för att uppskatta volymen och leverera flyttlådor. På flyttdagen kom lastbilen prick i tid och allt gick smidigt. Toppen!

Michelle H
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Helt ok kommunikation, slarvig städning.

Mattias F
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Snabbt, bra och hög service. Trevligt bemötande från alla.

Clara S
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

De kom ej den tiden som var bestämd utan tidigare, tog längre tid än vad det skulle vilket jag tror beror på att de var oorganiserade Svårt med kommunikationen då det bara var 2 st som kunde svenska. Flyttar jag igen blir det nog en annan firma. Städningen var dock bra

Maria K
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Trevligt och vänligt bemötande!

Marie G
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Glada snabba trots att de var så försenade. Noggranna och snabba.

Anette M
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Vi köpte packning, flytt och städ. Hade fått dem rekommenderade av både grannen och vår dotter med familj. Vi var nöjda och våra förväntningar uppfylldes.

Eva F
Skrev om Grabbarna Flytt Sweden AB

Så smidig flytt och otroligt hjälpsamma. Högsta betyg