GUTE GRILL

3.5

6 omdömen om GUTE GRILL

Mayade H
Skrev om GUTE GRILL

Jag förväntade mig bättre mat, men tyvärr blev jag besviken. Jag beställde mix grill som serverandes kall med en kall sås o väldigt enkel tillbehör.. Samt var det väldigt lite mat, mindre än 100 g kött.

Reco tipsar!
Paraden
4.2/5 i betyg av 4937 omdömen 4.2 av 4937 omdömen
BadgeSevenYears

Vi hade en mycket trevlig kväll på Paraden. Vänligt bemötande. Trevlig atmosfär och god mat. Vi kommer gärna tillbaka.

Anita A
Skrev om GUTE GRILL

Vi fick kanonservice och underbart kött- lamm och entrécote. Mycket folk vilket gjorde ljudnivån lite hög tyvärr. Ljudisolerande plattor att rekomendera.

Carolina
Skrev om GUTE GRILL

Bokade brunch 2 månader i förväg för 6 personer, 3 dagar innan fick jag mail att det var avbokat pga av att man slutar med brunchen. Dålig framförhållning. Varning för att boka bord här!

Sponsor
Spanjorskan
4.0/5 i betyg av 4394 omdömen 4.0 av 4394 omdömen
Badge2022

Stämningen på spanjorskan är fantastisk! Väldigt trevlig, mysig och ombonad atmosfär. Kunnig och trevlig personal, mycket bra service och go

A
Skrev om GUTE GRILL

Väldigt trevlig personal! God mat och fullt av små överraskningar som kommer in före, mitt i och efter måltiden. Aningen få alternativ, för den som till exempel är gravid eller vegetarian. Rekommenderas hur som helst varmt!

Jennifer B
Skrev om GUTE GRILL

Underbar mat (gotländskt KRAV-lamm to die for!), superba viner (recommenderar Testamatta - "Galenpanna"), galet bra service och till och med fantastiska toaletter(!). Gå helt enkelt hit och och få en vision av hur Gotland skulle smaka om det vore en del av himmelriket :)

Reco tipsar!
Två Små Svin
4.7/5 i betyg av 2684 omdömen 4.7 av 2684 omdömen
BadgeFourYears

Trevlig personal, mycket bra mat, trevlig miljö

Stefan T
Skrev om GUTE GRILL

Bra mat (oxfilén var ljuvlig), bra vin, bra service och lokalen är lagom liten och mysig.