Ett allt igenom proffesionellt bemötande. Kunnig och noggrann i samband med slipning och behandling med hårdvaxolja. Utmärkt resultat trots ett gammalt och bitvis ojämnt golv. Mycket nöjd!
Hägglunds Golvfirma
8 omdömen om Hägglunds Golvfirma
Hej och tack för det fina omdömet. Mvh Hans
Fantastiskt bra jobb och respons.
Hej ! Roligt att ni blev nöjda. Mvh Hans
Professionell och tydlig.Klara besked .Slipat och lagat äldre parkettgolv i kök och hall.Jättenöjd med resultatet .Golvet ser ut som nytt.
Tack för omdömet och för att du tog dig tid att lämna det. Mvh Hans
Som vanligt på ett bra sätt. Vi vet sen tidigare att Hägglund golvfirma gör ett bra jobb, i detta fall slipning o behandling av ett gammalt furugolv. Nöjd med både slipning o lackning av golvet, bra jobb av ett väletablerat företag i golvbranchen. 5 stjärnor av 5 möjliga.
Hej Sixten. Roligt att höra att ni blev nöjda. Ni har ett toppenfint ställe. Mvh Hans
Väldigt tillmötesgående och rådgivande. Även flexibel då vi fick flytta datum några gånger. Väldigt nöjda med resultatet!
Hej och tack för det positiva omdömet. Jag antar att hela köket blev lika bra som golvet Mvh Hans
Bra och fint arbete, men att börja en torsdag och avsluta en måndag innebar fler dagar.. då hela helgen innebar försiktighet eller inte gå så mycket på golvet. Onödigt länge.
Hej! Jag håller med att det inte blev optimalt med torsdag till måndag. Roligt att du blev nöjd med slipningen o lackningen. Mvh Hans
Stor kompetens och noggrannhet. Mycket nöjd
Hej! Tack för det positiva omdömet Mvh Hans
Vi är mycket nöjda med de jobb som firman gjort åt oss. Gedigen kunskap och trevligt bemötande.
Hej Inger Tack för det positiva omdömet Mvh Hans
Dom ända som kan golv i stan verkar det som, har haft med andra att göra också men inte vart lika nöjd.