Är det här ditt företag? Aktivera ditt konto
Härolden

Härolden

3.3

Dolce Vita är en restaurang i Stockholm som har specialiserat sig på Italiens läckra mat. Vi serverar utsökta rätter med pasta, kött och fisk, alla tillagade av färska och fräscha kvalitetsråvaror.

4 omdömen om Härolden

Nikke L
Skrev om Härolden

Mer kvarterskrog än den vanliga italienaren. Spöar Primo Ciao Ciao vilken dag som helst. Trevlig uteservering.

Reco tipsar!
Paraden
4.2/5 i betyg av 5107 omdömen 4.2 av 5107 omdömen
Badge2025

Bemötandet var OK! Däremot tycker jag att serveringspersonalen var opersonlig; fick ganska tråkiga svar när jag frågade om saker, mitt vin till maten kom sent, svårt att få deras uppmärksamhet o s v MEN maten var gudomlig! Fantastisk ankpare’-terrin och en perfekt entrecote. Som sagt, lite mer känsla från personalen!

Mårten S
Skrev om Härolden

Maten är helt okej, servicen är usel - tar 10 minuter att få ett bord, 5 minuter att få menyer, yttligare 10 för att få beställa, ja så fortsätter de, sen får man jaga efter notan också

Kjerstin Elisabeth V

Jag gillar deras grappabar. Mycket god espresso, huset vin på glas och stort utbud av grappa med mera. Det som främst gör att jag kommer tillbaka är den trevliga personalen. Personliga och vänliga.

Reco tipsar!
Nybrogatan 38
4.3/5 i betyg av 8571 omdömen 4.3 av 8571 omdömen
Badge2025

Mysig restaurang god mat och utmärkt service.

Fredrik P Fredrik P
Läs mer omdömen
Veronica W
Skrev om Härolden

Mycket bra restaurang, god mat och bra service. Går alltid därifrån mätt och nöjd!