Andreas Helgoson

Andreas Helgoson

Andreas Helgoson är mäklare på HusmanHagberg Östermalm

Andreas Helgoson har varit registrerad mäklare sedan 2013-01. Andreas Helgoson har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-01 och har fått 233 omdömen med ett betyg på 5.0. Andreas Helgoson har haft 39 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-01

233 omdömen om Andreas Helgoson

Sedan starten hos Reco 2013
Autilia A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Helgoson en del av HusmanHagberg Östermalm
Vasastan

Vi är jättenöjda med Andreas. Proffsig och kommunikativ!

Johanna L
Vasastan

Andreas är lätt att arbeta med, inlyssnande, påläst och dedikerad uppgiften. Jag fick den rådgivning jag behövde och hela resan kändes trygg med Andreas vid min sida. Är supernöjd och kommer rekommendera Andreas om jag får tillfälle!

Jasmine S
Vasastan Östermalm

En Lägenhetsförsäljning är kanske en av de största privata affärerna man gör livet, så jag insåg vikten med att välja rätt mäklare. Jag lagt ner mycket tid på att utvärdera olika kandidater. Valde till slut en handfull toppmäklare som jag träffade och utvärdera närmare. Jag kom att välja Andreas, som nu i efterhand vet att det varit ett lyckat beslut. Jag varit supernöjd med Andreas som varit fantastisk och lätt att samarbeta med, är genuin och transparent mot både köpare och säljare men också extremt kunnig inom sitt...

Viktor S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Helgoson en del av HusmanHagberg Östermalm
Östermalm

Trevligt och proffsigt bemötande.

Niklas S
Vasastan

Ett otrolig bra första intryck. Ett superproffs rakt igenom. Bra dialog genom hela försäljningen. Alla förväntningar infriades plus lite till.

Anna F
Vasastan

Vi fick ett väldigt fint bemötande av Andreas. Proffsig, förtroendeingivande & hjälpsam. Snabb återkoppling under processen. Kan varmt rekommendera Andreas!

Vera F
Vasastan

Allt gick jättesmidigt! Vi är supernöjda.

Charlotte H
Vasastan Odenplan

Trevlig och vänlig. En aning långsam budgivning och aktion.

Ludvig W
Vasastan Odenplan

Professionell och saklig - märks att Andreas har jobbat länge och förstår hur en kund vill att han ska arbeta, men inte utan att ge egna råd och förslag på vägen. Kan inget annat än varmt rekommendera!

Saga W
Vasastan Odenplan

Andreas var professionell och engagerad från första stund till signering. Vi är mycket nöjda.