Rebecca är en proffsig mäklare som får alla parter att känna sig hörde. Kan starkt rekommendera!
Rebecca Löwå
Rebecca Löwå är mäklare på HusmanHagberg Östermalm
.Rebecca Löwå har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Rebecca Löwå har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-09 och har fått 155 omdömen med ett betyg på 4.9. Rebecca Löwå har haft 12 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
155 omdömen om Rebecca Löwå
Rebecca är noggrann, abisiös, duktig, entusiastisk, tålmodig, vänlig, Bara bra. Det verkar vara lättare att sälja lgh i stan än villor i förorten. Affärerna görs på knappt en vecka med drygt 30 st intresserade. Men skulle mäklaren jobba i förorten och förmedla villor där knappt någon kommer på visningarna kanske tålamodet tryter för många mäklare idag...
Min erfarenhet av Rebecca Löwå är väldigt bra! Hennes tillmötesgående bemötande har hittills varit mycket positivt. Affären är ännu inte avslutad så vänder gärna tillbaka med kompletterande upplevelser och betyg. Mvh Monica Tyllgren
Vi är jättenöjda med Rebecca. Mycket smidig process från start till slut.
Rebecca var fantastisk genom hela processen. Kändes tryggt från början till slut och Rebecca höll oss ständigt uppdaterade under processens gång. Rebecca är extremt kunnig, noggrann och engagerad. Vår process kunde inte gått bättre, vi är väldigt nöjda!
Vänlig, lyhörd och pålitlig, Tack Rebecca
Rebeccas sympatiska och vinnande personlighet kopplat med en bred kunskap om bostadsmarknaden på Östermalm/ Vasastan är en svårslagen kombination.
Proffsig! Trevligt bemötande
Ett bra bemötande,mäklaren levde upp till våra.förväntningar.Tycker att Rebecca har gjort ett utmärkt jobb! To L
Rebecca är en exceptionell mäklare: därför att hon inte alls är som andra mäklare jag mött. Hon överdriver inte, hon är uppriktig, hon målar inte upp fantasibilder, hon skapar inte omöjliga förväntningar. Nu är affären inte helt slutförd än men jag kan lugnt se framemot ett lyckat avslut.