Vi har anlitat Tina tidigare och även denna gång är vi jättenöjda. Tina är professionell, kunnig, tydlig och enkel att samarbeta med.
Tina Berlin
Tina Berlin är mäklare på HusmanHagberg Vasastan
.Tina Berlin har varit registrerad mäklare sedan 2004-06. Tina Berlin har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-03 och har fått 152 omdömen med ett betyg på 4.9. Tina Berlin har haft 10 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Jag drivs av att göra affärer och är en skicklig förhandlare med mina kunders bästa intresse som mål. Som tävlingsmänniska vill jag alltid slå rekord och hjälpa mina kunder att uppnå sina drömmar. Det har genom åren resulterat i många återkommande säljare och köpare. Varmt välkommen att kontakta mig!
2023-11 - 2024-10
152 omdömen om Tina Berlin
Kunnig och erfaren! Seriös, strukturerad och väldigt engagerad i både säljare och köpare.
Tina är en fantastisk mäklare, som hjälp mig flera gånger att sälja! Proffsig, engagerad och lyhörd genom hela processen. Tina håller mig uppdaterad, svarar snabbt på frågor och överträffar alltid mina förväntningar. Rekommenderas varmt!
Väldigt nöjd med Tinas insats som mäklare! Professionell och kommunikativ genom processen.
Otroligt ambitös och ärlig. Väl insatt i marknaden och var otroligt hjälpsam. Hon överskred våra förväntningar med råge. Vi hade bra kontakt med varann, gick att kontakta oavsett tid på dygnet.
Mycket tydlig och kunnig, snabb på att svara och vara tillgänglig. Positiv.
Väldigt sakligt och duktig med ett trevligt bemötande.
Riktigt professionell, snabb och uppmärksam. Rekommenderar Tina!
Mycket bra genomförd försäljning!
Mycket bra och hjälpsam. Det var första gången jag sålde lägenhet så Tina har guidat mig genom processen med bravur.