Philip Andersson

Philip Andersson

Philip Andersson är mäklare på HusmanHagberg Östermalm

Philip Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Philip Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 177 omdömen med ett betyg på 5.0. Philip Andersson har haft 35 försäljningar sen 2023-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-10 - 2024-09

177 omdömen om Philip Andersson

Sedan starten hos Reco 2020
Victoria E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Philip Andersson en del av HusmanHagberg Östermalm
Östermalm

Bra på alla sätt! Trevlig, påläst, kunnig.

Raghad A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Philip Andersson en del av HusmanHagberg Östermalm
Östermalm

Att arbeta med Philip har varit en fantastisk upplevelse. Han är inte bara extremt skicklig och skarp när det gäller, utan också en uppriktig och principfast mäklare som verkligen bryr sig om sina klienter. Med Philip vid rodret föll allt på plats på ett sätt som gjorde processen trygg och enkel – det kändes som om det var bestämt från stjärnorna att han skulle vara den rätta personen vid exakt rätt tid. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker en mäklare med både professionalism, integritet och en känsla för magiska detaljer som gör hela skillnaden.

Mattias J

Philip gjorde ett mycket professionellt intryck redan i första kontakten och som sedan förstärktes resten av processen fram till målet. Ödmjuk, väl förberedd och noggrann med att uppdatera med snabb effektiv kommunikation. Ger mina bästa rekommendationer att samarbeta med Philip.

Caroline O
Östermalm

Philip var påläst, tydlig och tillmötesgående och gjorde sitt yttersta för att få till en affär som kändes bra för både köpare och säljare. Vi är mycket nöjda med Philip och kan rekommendera honom till andra som funderar på att köpa eller sälja sin bostad.

Vyara A

Engagerad, smart och enormt trevlig, Philip Andersson rekommenderas varmt!

Paulina R
Östermalm

Väldigt trevlig, professionell, ärlig, seriös, engagerad, lugn och bra på alla sätt och vis. Philip rekommenderar jag verkligen 👍🏻🌟

Anna-Carin L
Vasastan Odenplan

Trevlig, kunnig, personlig, professionell! En toppenkille trots att han håller på Modo😉

Emelie J
Vasastan Birkastan

Jättebra mäklare ! Trevlig, professionell och tydlig. Enkel att ha att göra med. Mycket nöjd !!!

Erik P
Vasastan Birkastan

När man står i beråd att köpa en bostad är det många frågor och tankar. Stora och små. Vi kände oss trygga med Philip genom hela processen, från visningen till avtalsskrivningen. Philip var lättillgänglig och påläst. Vi kan varmt rekommendera Philip.

Johan C
Vasastan Norrmalm

Philip är en väldigt driven och engagerad mäklare. Rekommenderar honom starkt!