Rebecca Hellström

Rebecca Hellström

Rebecca Hellström är mäklare på HusmanHagberg Östermalm

Rebecca Hellström har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Rebecca Hellström har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-04 och har fått 52 omdömen med ett betyg på 4.8. Rebecca Hellström har haft 27 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

52 omdömen om Rebecca Hellström

Sedan starten hos Reco 2022
Nicol P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Hellström en del av HusmanHagberg Östermalm
Östermalm

Jag är väldigt nöjd med Rebecca som mäklare vid försäljningen av min lägenhet på Östermalm. Hon var proffsig, engagerad och hade en tydlig plan från början till slut. Hela affären gick smidigt och kändes trygg – hennes lokalkännedom och känsla för detaljer gjorde verkligen skillnad. Rebecca var också mycket tillgänglig och höll mig hela tiden uppdaterad. Jag rekommenderar henne varmt till dig som funderar på att sälja!

Gisela A
Nedre Östermalm

Jag är otroligt nöjd med att ha sålt min lägenhet på Östermalm med Rebecca Hellström! Från start till mål var processen smidig, professionell och snabb. Rebecca är en mäklare i absolut toppklass – hon är lyhörd, engagerad och extremt kunnig om marknaden. Hon överträffade mina förväntningar genom att inte bara hitta rätt köpare snabbt, utan också se till att jag fick det pris jag önskade. Om du letar efter en mäklare som gör försäljningsprocessen enkel och trygg, samtidigt som du får bästa möjliga resultat, kan jag varmt rekommendera Rebecca. Tack för ett fantastiskt försäljning!

Johan B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Hellström en del av HusmanHagberg Östermalm
Nedre Östermalm

Jag upplevde Rebecca Hellström som en mycket kunnig och väldigt trevlig mäklare. Hon svarade snabbt på frågor om objektet och om föreningen. Hon var kunnig med allt administrativa som behöver göras vid ett köp. Hon tog sig tid för att ta reda på frågor som vi hade som köpare. Hon var trevlig och glad och hade ett fint bemötande. Jag kan varmt rekommendera Rebecca som fastighetsmäklare.

Elin R
Nedre Östermalm

Rebecca är en erfaren och trygg mäklare som utstrålar lugn och som alltid har tid för kunden. Hon har varit lyhörd för mina önskemål som säljare och dessutom kommit med matnyttiga tips inför fotografering och visning. Jag är oerhört nöjd och försäljningen gick snabbt. Jag kan verkligen tipsa om Rebecca!

Gisela A
Skrev om Rebecca Hellström en del av HusmanHagberg Östermalm

Sarac B
Hagastaden Vasastan

Rebecca sålde en lägenhet till oss och fick tyvärr inte en bra intryck. Hon var varken driven till att ta itu med våra frågor kring föreningens ekonomi och var inte ärlig över vissa frågor som vi ställde, som vi i efterhand fick reda på. Sedan kan vår upplevelse inte riktigt betyda att det kommer hända någon av hennes framtida kunder, men helt klart går det att förbättras.

Svar från Rebecca Hellström

Hej! Vad tråkigt att ni upplevde det. Vi gör alltid en föreningsavstämning samt håller samtliga viktiga dokument (såsom årsredovisningar, stadgar, energideklaration etc) tillgängliga för potentiella köpare innan försäljning vilket gjordes även i denna försäljning. Olyckligtvis var det i detta fall på det vis att föreningen tog ett styrelsebeslut om förändring av avgift efter kontraktsskrivning. Jag hade dessutom löpande kontakt under försäljningens gång med både säljaren och föreningen trots detta var det inte en upplysning...

Cecilia H
Östermalm Lärkstaden

Rebecca Hellström gjorde ett kunnigt och gott intryck! Sedan gick det undan och affären var snart avklarad! Tack för det!

Theodor S
Östermalm

Jag har köpt min nya lägenhet via Rebecca och är mycket nöjd. Tydlig, rak, ärlig och även en varm person. En enkel kommunikation igenom hela processen. Med Rebecca som mäklare känner jag mig trygg. Jag säljer nu min nuvarande lägenhet via Rebecca.

Ling W
Östermalm

Effektiv och engagerad, uppfyllt ( även mer ) av förväntningar.

Tara A
Vasastan Birkastan

Jag kan varmt rekommendera Rebecca! En kompetent mäklare som är lyhörd och väldigt kompetent. Uppskattade Rebeccas tydliga och ärliga kommunkation kring lägenheten. Utöver detta så var Rebecca väldigt trevlig och varm som person. Jag kommer defintivt kontakta Rebecca i framtiden när det är dags att sälja lägenhet!