Andreas Helgoson

Andreas Helgoson

Andreas Helgoson är mäklare på HusmanHagberg Östermalm

Andreas Helgoson har varit registrerad mäklare sedan 2013-01. Andreas Helgoson har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-01 och har fått 221 omdömen med ett betyg på 5.0. Andreas Helgoson har haft 42 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

221 omdömen om Andreas Helgoson

Sedan starten hos Reco 2000
Maria G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Helgoson en del av HusmanHagberg Östermalm
Vasastan Östermalm

Lugn, trygg och stabil mäklare!

Elin S
Östermalm

Andreas har varit så hjälpsam och tillgänglig under hela processen. Vi har haft ständig kontakt både kvällar och helger och Andreas har alltid funnits där oavsett. En lyhörd mäklare som verkligen visar stort engagemang både innan, under och efter köp! Kan varmt rekommendera Andreas!

Julianna T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Helgoson en del av HusmanHagberg Östermalm
Östermalm

Bara superlativer! Så effektiv, snabb, kunnig hade svar på alla frågor. Mycket sympatisk och hjälpsam på alla sätt. Höll oss hela tiden uppdaterade under försäljningens processen. Exceptionellt bra!!

Daniel I
Östermalm

Andreas är en rakt igenom toppenmänniska. Extrem professionell och pålitlig och gjorde allt extra för oss som kunder. Han skötte vår budgivning på fredagskvällen och åkte in till kontoret för signering på lördagen - det är dedication. Tack.

Christian L
Östermalm

Helt enkelt en superstjärna!!! 5.0 av 5.0!! Han gjorde allt superenkelt för oss och fixade allt på nolltid!! Vi är helt enkelt supernöjda!!

Anders R
Östermalm

Andreas var alltid trevligt och svarade på alla frågor utan problem. Han var också mycket tydlig och korrekt om vad som gällde i varje steg. Det kändes mycket tryggt.

Oskar Å
Östermalm/Vasastan

Köpte precis en lägenhet av Andreas och han gav ett professionellt intryck genom hela köp processen.

Jennifer J
Östermalm/Vasastan

Toppenmäklare som gjorde vår försäljning smidig, enkel, rolig och överträffade förväntningarna. Andreas är tillgänglig, kommunikativ och bra med både köpare och säljare. Kan bara rekommendera!!!!

Martin A
Östermalm/Vasastan

Andra gången vi säljer med Andreas 5/5. Andreas är bra på det mesta, det som sticker ut är god kommunikation, förståelse för kundens behov och hög trovärdighet.

Sandra B
Östermalm

Jag är supernöjd med Andreas som mäklare! Stor rekommendation.